Zo Slovenska

TOTO musíte vidieť: Aha, čo vyvádza žena na svietiacom snehuliakovi! VIDEO

Slovenské mestá sa počas sviatkov rozžiarili tisícmi dekoratívnych svetielok. Niektoré samosprávy išli ešte ďalej a inštalovali parádnu výzdobu. Tá však niekedy priláka priam nechcenú pozornosť...

Zdroj: Dnes24.sk

Súčasťou vianočnej výzdoby mesta Považská Bystrica je veľký svetelný snehuliak, ktorý sa nachádza pred tamojšou radnicou. Aktuálne je však poškodený. Mestskej polícii v Považskej Bystrici sa pomocou kamerového systému podarilo odhaliť, čo sa s ním stalo. „K poškodeniu snehuliaka došlo tak, že jedna pani, ktorú sme zachytili na kamerovom systéme, zrejme pod vplyvom alkoholu, vyliezla na tohto pekného snehuliaka 26. decembra o 3:10,“ informoval policajný náčelník Juraj Lieskovský.

„Je to pre mňa nepochopiteľné. Takúto primitívnu hlúposť som snáď ešte ani nevidel a daná osoba by sa mala nad sebou zamyslieť. Veď občania Považskej Bystrice si môžu urobiť úsudok sami. Navyše tam je aj umiestená tabuľa, že sa tej výzdoby nemajú ľudia dotýkať, keďže je to elektrické zariadenie. Čiže ešte aj ohrozovala svoje zdravie,“ povedal náčelník mestskej polície.

Ako ďalej uviedol, danú osobu majú na kamerovom systéme mesta zaznamenanú a aktuálne prebieha proces jej stotožnenia. "Bude však pre ňu lepšie, keď sa po medializácii prípadu radšej sama dostaví na mestskú políciu a vyrieši si veci uhradením škôd, ktoré spôsobila svojím nerozvážnym konaním,“ doplnil Lieskovský.

Mestská polícia v Považskej Bystrici nám poskytla časť kamerového záznamu k tomuto prípadu, konkrétne tú, na ktorej daná osoba lezie na snehuliaka. Pričom na zázname je aj vidieť, ako si túto osobu natáča niekto ďalší na telefón. Vo fotogalérii je tiež zachytené, ako aktuálne vyzerá poškodený snehuliak.

Poškodený svetelný snehuliak v centre Považskej: Takto sa naň liezlo...
11
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Pov. Bystrica
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM