MI Zo Slovenska

Prehnal to! Matovič je rád, že nas*al kopu ľudí. Treba vraj byť sám sebou...

Predsedu vlády už nekritizuje len Smer, ale aj zvyšok opozície a pridávajú sa aj jeho vlastní voliči. Vraj mu nejde o lepšie Slovensko, ale iba o facebookové lajky a vlastné ego.

Ilustračný obrázok k článku Prehnal to! Matovič je rád, že nas*al kopu ľudí. Treba vraj byť sám sebou...
Zdroj: Facebook.com/Igor Matovic

Predseda vlády Igor Matovič dlhodobo zdvíha tlak mnohým ľuďom svojimi infantilnými statusmi a nevhodným správaním. Najnovšie sa však naozaj prekonal, keď napísal, že mal skvelý deň, pretože nas.al kopu ľudí a začal ospevovať svoje lacné tenisky, v ktorých prijal bieloruského veľvyslanca. Mnohí to už nevydržali.

Buďme lepší

Igor Matovič si zakladá na tom, aby ani ako premiér nestratil svoju povesť šaša, ktorá mu vyhrala voľby. Preto sústavne používa vulgárny slovník, prezentuje sa ako človek z ulice a na oficiálne stretnutia si obúva tenisky. Nazýva to heslom “Buďme sami sebou.”

“Premiér Matovič objavil nový marketingový koncept. Svoju neschopnosť či neochotu chovať sa primerane svojej funkcii promuje ako cnosť autentickosti pod heslom „Buďte sami sebou,” píše na Facebooku podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Zora Jaurová.

Dodáva, že ak by sa ľudia odjakživa riadili týmto Matovičovým heslom, “dodnes by sme žili v jaskyniach a zabíjali sa navzájom.”

Jaurová vysvetľuje, že svet posúvajú vpred neobyčajní ľudia a tí, ktorí sú schopní prekonať samých seba. “Nebuďme sami sebou. Buďme lepší ako sme,” dodáva podpredsedníčka PS.

Voliči reagujú

Rozbuškou vášní sa stal premiérov status, kde píše o svojich dobrých pocitoch z toho, že “nas.al kopu ľudí.” Konkrétne netolerantných ateistov (teda liberálov z SaS, ktorí otvorili tému odluky cirkvi od štátu), ďalej závistlivcov, hejslovenských zadubencov a všetkých, ktorým prekážali jeho “obľúbené tenisky za pár penez” na oficiálnom prijatí veľvyslanca.

Pod Matovičovým statusom sa strhla búrlivá diskusia. Mnoho fanúšikov premiérove tenisky chválilo a povzbudzovalo ho, aby na svojom správaní nič nemenil.

“Keby sme ľudí súdili podľa topánok, to by svet vyzeral… Mladistvé oblečenie. Máme mladého premiéra, tak nech sa tak aj oblieka… Určite sa k rifliam nehodia luxusné spoločenské topánky… nevšímajte si mudrlantov,” píšu premiérovi podporovatelia.

Veľká časť odkazov však bola naladená negatívne. Premiérovi pripomínali, že sa venuje hlúpostiam: “Pán premiér, kauza Miškovič Vami nepohla? Kedy sa vyjadríte k Hegerovmu výberu? Nezabudli sme na to. Vase tenisky sú nám ukradnuté,” píše jeden z komentujúcich.

“Ľudia v Humenskom okrese sa spamätávajú z obrovských škôd návalovej vody, celé mesto Stropkov sa spamätáva z tragédie, kde zahynuli štyri deti a vy okrem pri.ebaných tenisiek a neviditeľnej choroby vo svojich infantlilných statusoch neviete nič, len si masírovať svoje choré ego. Hanba!”

Jeden z komentujúcich uviedol, že I. Matoviča v opozícii podporoval, ale teraz už k nemu nemá žiadnu úctu a tak mu rovno tyká: “Myslím, že viac ako o slušné, či odvážne Slovensko ti ide v poslednom čase len o lajky…"

NEBUĎTE SAMI SEBOU. BUĎTE LEPŠÍ. Premiér Matovič objavil nový marketingový koncept. Svoju neschopnosť, či neochotu...

Posted by Zora Jaurová • Progresívne Slovensko on Wednesday, August 19, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM