KAW Krimi

TRAGÉDIA na zastávke v Bratislave má o OBEŤ viac: V nemocnici zomrela MLADÁ žena

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu (2. 10.) v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a šesť zranených.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA na zastávke v Bratislave má o OBEŤ viac: V nemocnici zomrela MLADÁ žena
43
Galéria

Tragédia, ktorá sa odohrala na Zochovej ulici v Bratislave, po tom, čo vodič v plnej rýchlosti napáli do zastávky MHD, má o jednu obeť viac. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

„Prijali sme informáciu o úmrtí ďalšej zranenej osoby, ktorá v nemocnici podľahla zraneniam spôsobeným včerajšou tragickou udalosťou. Jedná sa o 21-ročné dievča,“ uviedla polícia. Počet obetí strašnej nehody sa tak zvýšil na päť.

Zomreli aj študenti vysokých škôl

Medzi obeťami tragickej nehody boli aj študentka a študent Univerzity Komenského (UK) v Bratislave. Univerzita o tom informovala na sociálnej sieti.

Dnes smútime. Je hrozné, koľko bolesti dokáže spôsobiť arogancia a nezodpovednosť. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodinám, blízkym, priateľom a spolužiakom obetí včerajšej tragickej nehody na Zochovej ulici, medzi ktorými boli aj študentka a študent našej univerzity,“ uviedla univerzita.

Ďalšou obeťou bol študent prvého ročníka Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity (STU), potvrdili pre TASR z univerzity.

Miesto, kde nezmyselne vyhasli štyri ľudské životy, je tradičná prestupná zastávka našich študentov, ktorí smerujú na fakulty a internáty do Mlynskej Doliny. Jeden z nich tam už nikdy nepríde. Je smutné, že to spôsobila hrubá nezodpovednosť a tupá arogancia jednotlivca. Musíme sa proti takýmto prejavom rázne postaviť a nedovoliť, aby ďalej devastovali našu spoločnosť,“ povedal rektor Oliver Moravčík. Rodinám a blízkym spolu s vedením univerzity vyjadril úprimnú sústrasť.

Tragédia na Zochovej

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu (2. 10.) v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a päť zranených, z ktorých jeden ešte bojuje o život.

Polícia pracuje na mieste tragédie na Zochovej
8
Galéria

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM