Aktualizované Krimi

Policajt zastrelil vlastného kolegu: Šokujúce INFO o strelcovi! FOTO

Podľa medializovaných informácií malo dôjsť k streľbe pri čerpacej stanici, predchádzať jej mala výmena názorov.

Ilustračný obrázok k článku Policajt zastrelil vlastného kolegu: Šokujúce INFO o strelcovi! FOTO
8
Galéria

Pri incidente v Prešove mal v pondelok policajt zastreliť svojho kolegu. Upozornili na to tvnoviny.sk a Plus jeden deň.

Útek z miesta

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Daniel Džobanik uviedol, že polícia sa nateraz k prípadu nebude vyjadrovať. TASR požiadala o reakciu aj Ministerstvo vnútra SR, pod ktoré spadá policajná inšpekcia.

Podľa medializovaných informácií malo dôjsť k streľbe pri čerpacej stanici, predchádzať jej mala výmena názorov. Strelec mal z miesta činu ujsť v policajnom aute.

„Postreleného policajta sa záchranári po príchode na miesto pokúšali oživiť, no zraneniam podľahol. Páchateľ ušiel v služobnom aute smerom na Košice aj so zbraňou. Jeho auto už našli na jednom z košických sídlisk,“ píše Plus jeden deň so slovami, že podľa najnovších informácií už vedia, kde sa nachádza aj útočník, no boja sa, že by mohol zbraň obrátiť aj proti sebe.

Kto bol strelcom?

„Podľa našich informácií muž, ktorý strieľal, je syn prešovskej primátorky,“ doplnili tvnoviny.sk. Túto informáciu však zatiaľ potvrdenú nemajú.

K udalosti malo dôjsť pri železničnej stanici, na mieste je polícia. Ďalšie podrobnosti však neposkytuje, vyhlásila informačné embargo.

Ďalšie aktuálne správy

Zábery z miesta streľby v Prešove
8
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM