han Futbal

TRAGÉDIA v rodine známeho futbalistu: Ballackovho 18-ročného syna privalila štvorkolka

Bývalý špičkový futbalista Michael Ballack, ktorý bol aj kapitánom Nemecka, prežíva neopísateľné muky. Jeho osemnásťročný syn Emilio tragicky zahynul.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v rodine známeho futbalistu: Ballackovho 18-ročného syna privalila štvorkolka
Zdroj: Instagram.com/michaelballackofficial

Podľa doterajších informácii anglického portálu dailymail.co.uk tínedžer nezvládol riadenie štvorkolky. Tá ho mala privaliť tak nešťastne, že ho záchranári nedokázali oživiť.

Ako sa to stalo?

Podľa spomínaného webu sa nehoda stala vo štvrtok okolo druhej rodiny ráno. Polícia uviedla, že tínedžer jazdil po pozemku rodinného sídla Michaela Ballacka v portugalskom Villas do Mar. To sa nachádza neďaleko mesta Troia južne od hlavného mesta Lisabonu. Príčinou mala byť kolízia na nerovnom teréne, kedy sa stroj prevrátil na 18-ročného mladíka.

„Nehoda sa stala v rodinnom dome. Štvorkolkár nebol účastníkom premávky a v kolízii bolo len jedno vozidlo,“ cituje Daily Mail dôstojníka portugalskej polície.

Privaleného Emilia vyslobodili až hasiči a zdravotníci sa ho pokúšali oživovať. Ale márne… Na mieste nešťastia ho vyhlásili za mŕtveho a telo odviezli na pitvu. Niekdajší uznávaný futbalista svetovej extratriedy sa zatiaľ ku tragédii nevyjadril.

Emilio bol prostredným synom Michaela Ballacka. Má ešte dvoch chlapcov, Louisa a Jordiho.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM