Šport Futbal

TRAGÉDIA v rodine Ronalda! Svetoznámy futbalista prežíva s partnerkou obrovský smútok

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa mal stať už šesťnásobným otcom.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v rodine Ronalda! Svetoznámy futbalista prežíva s partnerkou obrovský smútok
Zdroj: Facebook.com/Cristiano Ronaldo

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo oznámil na sociálnych sieťach smutnú správu, že jedno z jeho novonarodených dvojičiek neprežilo. Tragédiu v rodine útočníka Manchestru United potvrdila aj agentúra AFP.

„S hlbokým žiaľom vám musíme oznámiť úmrtie nášho syna. Je to najväčšia bolesť, akú môže rodič zažiť,“ zavesil Ronaldo odkaz na sociálnu sieť.

S partnerkou Georginou Rodriguezovou v októbri minulého roka oznámili novinu, že čakajú dvojičky, napokon však prežila iba dcéra.

„Iba narodenie našej dcéry nám dáva silu prežiť túto chvíľu s nádejou a šťastím. Chceme sa poďakovať lekárom a zdravotným sestrám za ich starostlivosť a podporu. Sme zdrvení a prosíme všetkých o rešpektovanie súkromia v tomto ťažkom období. Zlatíčko, si náš anjel. Vždy ťa budeme milovať,“ poslal Ronaldo odkaz do neba synovi.

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa mal stať už šesťnásobným otcom. S Georginou má štvorročnú dcéru. Jeho 11-ročného syna Cristiana jr. a štvorročné dvojčatá Evu a Matea vynosila náhradná matka.

É com a mais profunda tristeza que comunicamos o falecimento do nosso bebé. É a maior dor que quaisquer pais podem...

Posted by Cristiano Ronaldo on Monday, April 18, 2022

Prečítajte si aj:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM