Magazín

Geissenovci mieria na Slovensko: Natočia u nás epizódu svojej populárnej šou!

Celosvetovo známa rodina Geissenovcov zavíta už o niekoľko týždňov na Slovensko. Ešte v novembri to mal pri haluškách dohodnúť Richard Sulík.

Ilustračný obrázok k článku Geissenovci mieria na Slovensko: Natočia u nás epizódu svojej populárnej šou!
8
Galéria

Rodina extravagantných milionárov z Nemecka sa udomácnila aj na slovenských televíznych obrazovkách. Ich šou Geissenovci s podtitulom Ťažký život milionárov vzniká nepretržite od roku 2011 a aktuálne má už neuveriteľných 20 sérií.

58-ročný Robert s manželkou Carmen a dcérami Shania Tyra a Davina Shakira pred kamerami cestujú po svete a utrácajú obrovské množstvo peňazí.

Dohodu spečatili v Dubaji

O tom, že Geissenovci zvažujú príchod na Slovensko, informoval ešte v novembri 2021 minister hospodárstva a šéf SaS Richard Sulík. Prominentný manželský pár vtedy navštívil slovenský stánok na EXPO v Dubaji. „Prišli nás navštíviť aj Geissenovci, ktorí si vybrali náš pavilón ako jeden z piatich. A tak sa im páčilo, že namiesto tridsiatich minút zostali dve hodiny. A potom večer prišli ešte raz a na druhý deň ešte raz, lebo sa tam cítili dobre,“ povedal Sulík.

„Sú to milí ľudia a prídu v máji na Slovensko a jeden diel toho, čo vysielajú (reality show, pozn. red.), tak jeden bude točený iba o Slovensku. Toto som dohodol tam, pri haluškách,“ pochválil sa vtedy minister hospodárstva.

Prečítajte si tiež

Už o niekoľko týždňov

Všade, kde sa Geissenovci objavia, vzbudia poriadny rozruch. Onedlho ich budú môcť stretnúť aj bežní Slováci. Informoval o tom portál SME.sk.

Nemeckí milionári zavítajú do krajiny pod Tatrami, aby tam nakrútili epizódu svojej populárnej šou.

„Podľa predbežného plánu prídu Geissenovci na Slovensko v máji,“ cituje slová hovorcu strany SaS Ondreja Šprláka portál Refresher.sk s tým, že presný termín príchodu Geissenovcov a ani ich program, nie je známy.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie zaujímavé čítanie

Manželia Geissenovci
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM