Aktualizované Anton Hrachovský Krimi

Tragický víkend v okrese Žarnovica: Pri dopravnej nehode vyhasli dva mladé životy, FOTO

V žarnovickom okrese sa odohrala tragická dopravná nehoda. Jej výsledkom je smrť dvoch ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Tragický víkend v okrese Žarnovica: Pri dopravnej nehode vyhasli dva mladé životy, FOTO
3
Galéria

Smrť dvoch mladých ľudí si vyžiadala sobotňajšia (4. mája) dopravná nehoda osobného automobilu Honda CRX, ktorá bola za obcou Voznica v okrese Žarnovica. Pri nehode, ktorá sa stala po 16.00 h na ceste v smere od Voznice na Rudno nad Hronom, prišiel o život 23-ročný muž a 24-ročná žena.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Márii Faltániovej je príčina nehody, ako i to, kto vozidlo šoféroval, v štádiu vyšetrovania. „Na mieste bol znalec z odboru cestnej dopravy aj policajný vyšetrovateľ,“ podotkla Faltániová.

Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

„Z doposiaľ nezistených príčin zišlo vozidlo z cesty a pri jazde po trávnatom poraste postupne narazilo do betónového pätníka, zabetónovanej lešenárskej trubky a v rotačnom pohybe do budovy technickej stavby, železného napájadla a do stromu. Zostalo prevrátené na ľavom boku,“ priblížila Faltániová s tým, že osádku vozidla pri náraze vymrštilo z vozidla. Z toho dôvodu na mieste polícia nevedela zistiť, kto vozidlo viedol.

Obaja, 24-ročná žena z Vyhní a 23-ročný muž zo Žarnovickej Huty, utrpeli pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom. V prípade bola podľa Faltániovej nariadená súdna pitva. „Priebeh dopravnej nehody aj ustálenie vodiča je predmetom znaleckého skúmania,“ dodala. Pri nehode vznikli škody odhadnuté na 5000 eur.

Pri dopravnej nehode v okrese Žarnovica vyhasli dva mladé životy
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM