Lucia Lauková Krimi Zo zahraničia

Tri vraždy novorodencov a incest! Poľskom otriasa ohavný prípad

Šokujúci prípad rieši poľská polícia. V pivnici domu objavili tri mŕtve telá novorodencov. Z vrážd obvinili otca a dcéru.

Ilustračný obrázok k článku Tri vraždy novorodencov a incest! Poľskom otriasa ohavný prípad
Zdroj: Facebook.com/Małopolska Policja

V pivnici domu na severe Poľska objavili mŕtve telá troch novorodencov. Úrady v tejto súvislosti obvinili z vraždy otca detí a jeho dcéru, ktorí zároveň čelia obvineniam z incestu. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na sobotňajšie správy poľských médií.

Prvé dve telá našli policajti v priebehu piatka a tretie v sobotu počas prehliadky domu v dedine Czerniki ležiacej južne od prístavného mesta Gdansk. Najmenej jedno z tiel bolo v pokročilom štádiu rozkladu.

Prečítajte si tiež

V súvislosti s prípadom zadržali 54-ročného otca detí, voči ktorému vzniesli obvinenia z vrážd a incestu. Podobným obvineniam čelí aj jeho 20-ročná dcéra, ktorá bola matkou najmenej jedného zo zavraždených detí.

Obvinenia voči nim vzniesla gdanská okresná prokuratúra, ktorá prevzala vyšetrovanie celého prípadu. Podľa správ poľských médií existujú indície, že obvinený otec mal incestný vzťah aj s ďalšou svojou dcérou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM