han Hokej

TVRDÝ odkaz českej legendy: Putin je šialený VRAH a Ovečkin zbabelec!

Nedal si servítku pred ústa. Ani náhodou! Reč je o bývalom špičkovom hokejovom brankárovi Dominikovi Hašekovi.

Ilustračný obrázok k článku TVRDÝ odkaz českej legendy: Putin je šialený VRAH a Ovečkin zbabelec!
Zdroj: TASR

Niekdajšia hviezda svetových klzísk sa na Twitteri poriadne rozohnila. Zástancom ruskej invázie teda rozhodne nie je.

Brankár, ktorého mnohí považujú za najlepšieho v celej histórii hokeja, napísal na svojom konte toto: „NHL musí okamžite pozastaviť zmluvy všetkým ruským hráčom. Každý športovec reprezentuje nielen seba a svoj klub, ale aj svoju krajinu a jej hodnoty a činy.“

Kritika NHL

Hašek zašiel vo svojich vyjadreniach ešte ďalej. „Ak tak NHL neurobí, má nepriamu spoluzodpovednosť za mŕtvych na Ukrajine,“ pokračoval Dominik Hašek a tvrdé slová adresoval aj ruskému útočníkovi Alexandrovi Ovečkinovi.

„Je to alibista a zbabelec A ešte aj klamár! Každý predsa vie, že Putin je šialený vrah, a že Rusko vedie otvorený vojenský konflikt proti slobodnej krajine a jej ľudu,“ poznamenal Hašek.

„Je mi ľúto ruských športovcov, ktorí musia trpieť kvôli Putinovi a ruskej agresii na Ukrajine. V tomto momente považujem ich vylúčenie za jasnú povinnosť," uzavrel Hašek.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM