Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Čo nám prinesie spln v znamení Váh?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 6. apríla - 12. apríla 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Čo nám prinesie spln v znamení Váh?
Zdroj: pixabay.com

8. apríla o 3:37 hod. máme podľa astrologičky Valiky Polčicovej spln v znamení Váh.

Baran 21.3. – 20.4.

Celý tento týždeň bude patriť k tým, kedy sa vám nedarí kontrolovať svoje emócie a oheň, ktorý vám dáva vaše znamenie. To bude mať za následok, že tvrdohlavo budete chcieť presadzovať vaše názory a predstavy či už v pracovnej oblasti, alebo v súkromí a v rodinných záležitostiach. Bolo by ozaj dobré, ak by sa vám podarilo ovládať ich, pretože si narobíte zbytočné nepríjemnosti, pohneváte si vašich spolupracovníkov a blízkych a iba veľmi ťažko sa vám bude dariť dať všetko opäť do poriadku medzi vami.

Býk 21.4. – 20.5.

V zamestnaní máte už dlhodobejšie stabilizované všetko okolo seba a nebude to inak ani počas týchto dní. Medzi vami, vašimi spolupracovníkmi, ale aj nadriadenými prevláda zhoda a porozumenie čo je ďalší pozitívny krok k dosiahnutiu vašich celkových úspechov. Zato v osobnom živote stále nedokážete nájsť citovú stabilizáciu čo vás trápi, pretože sa na nezáujem o vašu osobu zo strany opačného pohlavia nemôžete sťažovať.

Blíženci 21.5. – 20.6.

Máte pred sebou pracovne pokojný týždeň bez stresov a zbytočných tlakov zo strany vašich zamestnávateľov. Dariť sa bude zvlášť vám, ktorých pracovný nástroj je hovorené slovo. Dokážete každému pre neho správnym spôsobom vysvetliť aj komplikované záležitosti. V osobnom živote môžete tieto dni využiť na súkromné vzdelávanie prostredníctvom čítania náučných kníh počas osobného voľna alebo v priebehu víkendu.

Rak 21.6. – 22.7.

Na pracovisku zamerajte všetku vašu pozornosť a energiu iba na vaše úlohy a povinnosti. Nedajte sa vtiahnuť do žiadnych diskusií ani sami neriešte s kolegami nič, pretože od pondelka do štvrtku nebude vaša diplomacia na moc veľkej úrovni. No už v piatok, ale aj počas víkendu budete mať opäť vaše emócie pod kontrolou a zase to budete vy, milý, láskavý a pozorný poslucháč, ale aj radca.

Lev 23.7. – 22.8.

Máte všetky predpoklady aj v tomto týždni uspieť vo všetkých vašich aktivitách. Priazeň nebeskej oblohy je na vašej strane. Dôležité bude ale to, ako sa chopíte tejto šance, pretože z vašej strany stačí ozaj iba malá snaha a výsledky, ktoré dosiahnete, budú viac ako výborné. V súkromí sa snažte najskôr dokončiť to, čo ste začali a až potom sa púšťajte do niečoho nového, pretože okolo seba spôsobíte chaos a zmätok. Je dôležité, aby ste si ujasnili priority.

Panna 23.8. – 22.9.

Tento pracovný týždeň bude pre vašu náturu dosť nudný, pretože patríte k tým zamestnancom, ktorí majú radi tempo a stálu aktivitu. Ale aj tak, budú vaše výsledky dobré, zvlášť u tých z vás, ktorí ako svoj pracovný nástroj využívajú hovorené slovo. V súkromí máte počas týchto dní možnosť využiť dni voľna na vzdelávanie prostredníctvom nejakej náučnej literatúry v pohodlí domova.

Váhy 23.9. – 23.10.

Na pracovisku patríte k tým, ktorí majú svoje stabilné miesto a dôveru nielen vašich spolupracovníkov, ale aj zamestnávateľa alebo obchodných partnerov. To vám aj počas tohto týždňa zaručuje dobré výsledky, ale aj výnosy. No v súkromí stále hľadáte tú správnu citovú väzbu a smer, ktoré by vám konečne dodali vnútornú pohodu, po ktorej už dosť dlhú dobu túžite. Pri tom záujem o vás zo strany opačného pohlavia je dostatočný, ak nie aj väčší ako dokážete vnímať.

Škorpión 24.10. – 22.11.

Snažte sa počas týchto dní udržať si bdelú a aktívnu myseľ, pretože je dosť pravdepodobné, že momentálny stav a situácia, v ktorej sa nachádzate, vás dostávajú do falošného pocitu, že máte na všetko čas, čo by sa vám nemuselo vyplatiť. Mohli by ste sa dostať do osobných, ale aj finančných problémov. V súkromí nebude nič, čo by si vyžadovalo vašu zvýšenú pozornosť. Naopak, hlavne počas nedele si budete môcť dovoliť úplne vypnúť a len tak doslova vegetiť.

Strelec 23.11. – 21.12.

Aj počas tohto týždňa môžete očakávať úspech a ozaj dosť vysokú dávku šťastia vo všetkých vašich pracovných aktivitách, takže máte istotu, že budú aj náležite finančne zhodnotené. No mali by ste myslieť aj na budúcnosť, preto bude dobré, ak si začnete odkladať peniaze na horšie časy. V súkromí budete aj počas týchto dní ľuďmi okolo vás vnímaný ako milý, láskavý a pozorný, čím sa vám bude dariť upevňovať si u nich dôveru a náklonnosť.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

Vaše tohto týždňové pracovné povinnosti a úlohy si budete plniť viac rutinne ako s vašim obvyklým nasadením, pretože od pondelka až do piatku sa vnútorne budete cítiť prinajmenšom v psychickej nepohode. To platí aj o vašom súkromí. V tomto prípade sa vaša nálada začne zlepšovať až počas nadchádzajúceho víkendu, kedy sa budú tieto nepríjemné energie okolo vás uvoľňovať, čo vám umožní užiť si ho spoločne s vašimi blízkymi tak, ako to je aj vám príjemné.

Vodnár 21.1. – 18.2.

Aj počas týchto dní budete mať veľké šance na pracovisku dosiahnuť výborné výsledky ako aj vplyvné známosti, pretože nielen nebeská obloha podporuje všetky vaše snahy, ale aj šťastena pri vás stojí. V osobnom živote vás tento týždeň zastihne duchovne naladených, takže máte príležitosť hlavne počas víkendu na meditácie a vnútornú očistu. Aj tento spôsob vnímania života je osožné využívať k sebapoznaniu.

Ryby 19.2. – 20.3.

Aj keď to v zamestnaní stále nebude to, čo by ste chceli, predsa len je to o niečo lepšie, ako pred týždňom. Postupne začínate okrem reálnych povinností doháňať aj to zameškané. Vo vašom osobnom živote budete mať potrebu sa kultúrne vyžiť, preto by ste si mali na nadchádzajúci víkend naplánovať program v tomto duchu.

Horoskopy pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM