Magazín Lifestyle

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Kto si má dať pozor na alkohol či výbuchy hnevu?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 13. apríla - 19. apríla 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Kto si má dať pozor na alkohol či výbuchy hnevu?
Zdroj: pixabay.com

Baran 21.3. – 20.4.

Od pondelka do stredy zamerajte všetku vašu energiu a pozornosť iba na vaše pracovné povinnosti, pretože budete mať tendencie byť smerom k vašim kolegom posmievačný a nemiestne vtipkovať na ich adresu. Vznikali by z toho medzi vami zbytočné nedorozumenia. Od štvrtku do piatku budete výkonný a plný nových nápadov. V osobnom živote si počas nadchádzajúceho víkendu doprajte nejaké pekné kultúrne vyžitie. Pozvite aj priateľov.

Býk 21.4. – 20.5.

Tento týždeň bude mimoriadne priať vám, čo pracujete v umeleckom odvetví. Máte istý nielen úspech a zvýšenú popularitu, ale aj z finančného hľadiska sa môžete tešiť, pretože vaše výkony budú aj náležite ocenené. V súkromí ste ešte stále v rozpore vašich predstáv s realitou v oblasti citov a lásky. Sú okolo vás ľudia, ktorí vám otvorene prejavujú svoju náklonnosť a snažia sa k vám viac priblížiť, no paradoxne aj keď túžite po niečom takom, bojíte sa otvoriť a prijať ich snahy z obáv, že by vám mohli ublížiť.

Blíženci 21.5. – 20.6.

V zamestnaní budete mať mimoriadne vyvinutú schopnosť okamžite rozlíšiť reálne možnosti všetkých ponúk, ktoré dostanete v rámci ich ziskovosti a nákladov, ktoré by ste museli do nich vložiť. Tak sa vám podarí vybrať z nich len tie najvýhodnejšie a najlepšie, za čo zo strany vašich zamestnávateľov očakávajte pozitívnu reakciu. V súkromí budete mať trochu problémy vysporiadať sa so všetkými udalosťami, ktoré sa počas týchto dní vyskytnú u vás doma.

Rak 21.6. – 22.7.

Počas týchto dní sa na pracovisku nebudete cítiť vnútorne dvakrát v pohode a môže byť, že aj voči vašim spolupracovníkom budete neústretový, ale v podstate si všetky vaše povinnosti a úlohy budete plniť k spokojnosti všetkých, teda aj k vašej. V rodinných záležitostiach nebude nič, čo by ste nedokázali zvládnuť, len ich riešte s pokojom a rozvahou, takže počas nadchádzajúceho víkendu vám ostane dostatok priestoru a času aj na vaše osobné záľuby alebo koníčky.

Lev 23.7. – 22.8.

Tento týždeň budete mať v rámci vašich pracovných či podnikateľských aktivít pokojnejší, takže si budete môcť dovoliť poľaviť trochu vo vašom tempe a nasadení, čo vám aj príde vhod, pretože si budete môcť v súkromí vášho domova doprať viac odpočinku. Nechajte všetky vaše povinnosti na partnerov, lebo budete mať menšie problémy rozoznávať čo je prvoradé, čomu sa venovať skôr a čo sa môže vybaviť až neskôr. Nebojte sa, všetko bude zvládnuté aj bez vašej pomoci či kontroly.

Panna 23.8. – 22.9.

Na pracovisku ste počas týchto dní veľkou oporou pre vašich nadriadených, pretože dokážete rýchlo odhadnúť výhody alebo, naopak, nevýhody nových ponúk, ktoré vám budú prednesené vašimi obchodnými partnermi, čo výrazne ušetrí výdaje. No v osobnom živote to už nebudete mať také jednoduché. V tejto oblasti vášho života, budete naopak nerozhodný a nebudete sa vedieť správne rozhodnúť. Preto nechajte všetky domáce aktivity na vašich partnerov.

Váhy 23.9. – 23.10.

Vy, čo pracujete v umeleckom odvetví, sa môžete tešiť z ozaj výborných výkonov, ale aj výsledkov, ktoré vám zaistia nielen zvýšenú popularitu a záujem o vaše ďalšie služby, ale slušné finančné bonusy. V osobnom živote naďalej pretrvávajú rozpory vo vašom citovom živote. Ste konfrontovaný ľuďmi, ktorí vám otvorene preukazujú svoju náklonnosť a záujem o vás a aj keď túžite po láske, budete paradoxne odmietať ich ponuky z obáv, že by vás mohli práve v tejto oblasti zraniť.

Škorpión 24.10. – 22.11.

Tento týždeň vám to v zamestnaní bude naozaj páliť. Budete si vedieť úspešne poradiť aj s ozaj komplikovanými pracovným úlohami, budete schopný okamžite analyzovať prekážky a problémy a nájsť ideálne riešenie ako sa im vyhnúť. V osobnom živote počas týchto dní k určitým záležitostiam budete pristupovať emotívnejšie ako by bolo vhodné, čo môže mať za následok, že rozhodnutia, ktoré urobíte, nemusia byť práve tie najlepšie. Preto sa snažte zachovať pokoj a rozvahu.

Strelec 23.11. – 21.12.

Aj počas týchto dní pre vás platí, že ak si zachováte zdravý úsudok a nebudete podliehať vnútornému uspokojenie z doterajších úspechov, potom sa vám bude dariť naďalej kariérne napredovať a finančne si prilepšovať. Stále máte pri sebe šťastenu, ktorá vám prejavuje svoju priazeň. V osobnom živote budete na jednej strane navonok príjemný, pozorný a milý, ale na druhej strane budete vnútorne napätý až podráždený. Nezaškodí vám, ak si doprajete relax niekde, kde budete sami.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

Na pracovisku sa budete plne angažovať až v úplnom závere tohoto týždňa, pretože budete mať problém sa psychicky uvoľniť a sústrediť sa na vaše povinnosti. Zaoberáte sa zbytočnosťami, ktoré vám odoberajú energiu a elán. Nechávate sa vťahovať do záležitostí, ktoré nemajú s vami osobne nič spoločné a to vám spôsobuje nepríjemné stavy, ktoré prežívate. Začnite sa riadiť vaším vlastným rozumom, rozlišujte skutočnosť od toho, čo vám niekto nahovára a presviedča vás o jeho pravde.

Vodnár 21.1. – 18.2.

Tento týždeň by ste mali využiť maximálne ako dokážete, pretože máte príležitosť si v zamestnaní nielen upevniť vašu pozíciu, ale postúpiť o stupienok vyššie. Dokonca máte možnosť výhry v lotérii, tak neváhajte a skúste šťastie. V súkromí si dávajte počas piatku pozor na vašu vznetlivosť a podráždenosť. Mohli by ste slovom ublížiť niekomu, kto za nič nemôže a kto je vám inak veľmi blízky. Z víkendu vám šťastena bude priať v nedeľu v každej aktivite.

Ryby 19.2. – 20.3.

Pracovne sa tento týždeň nepretrhnete, ale cez to všetko si dokážete vaše povinnosti splniť bezo zbytku tak, ako ste to mali naplánované. Zato v súkromí sa budete cítiť ako na hojdačke. Jeden deň budete smutný až depresívny a na druhý zase plný ideálov a snov. V priebehu týchto dní zvýšte opatrnosť pri konzumácii alkoholických nápojov, aby ste to neprehnali. Víkend využite na rodinnú prechádzku alebo navštívte priateľov.

Horoskopy pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM