Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Vodnári idú do boja. A čo ďalšie znamenia?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 27. septembra - 3. októbra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Vodnári idú do boja. A čo ďalšie znamenia?
Zdroj: pixabay.com

Baran

Ani v tomto pracovnom týždni nebudete mať dôvod na nejakú radosť, pretože naďalej sa zaoberáte problémami presvedčiť nadriadených, aby vás podporili pri vašich snahách zrealizovať nové plány. Nepoteší vás ani to, že ste finančne nedocenení a predsa cez tieto všetky starosti si dokážete udržať relatívne dobrú a optimistickú náladu. V citovej oblasti vášho života máte vo štvrtok podporu vesmíru. Mali by ste si v tento deň nájsť čas pre vaše polovičky. Predídete tak hádkam v sobotu.

Býk

Máte pred sebou veľmi príjemný, pohodový a úspešný pracovný týždeň. Daria sa vám všetky naplánované úlohy z čoho máte radosť. Tešiť vás bude aj to, že si vaše dobré výsledky všimli aj vaši nadriadení u ktorých si získate uznanie. Aj v súkromnej oblasti máte pred sebou pekné dni, ktoré si budete užívať spoločne s vašimi blízkymi. Zvlášť v piatok a v sobotu by ste si s partnermi mali dopriať viac romantiky ale aj telesných aktivít v súkromí.

Blíženci

Napriek dobrej fyzickej a aj duševnej kondícii, chuti do práce, to máte v zamestnaní náročné. A keďže patríte k temperamentným znameniam, tento stav, že sa nemôžete presadiť, ťažko znášate. Zato v súkromí sa vám už počas pondelka a utorka darí v oblasti lásky, vzťahov či už trvalých, alebo nových, ale je možné, že túto príležitosť nebudete vedieť využiť, lebo máte myseľ stále zahltenú problémami z práce.

Rak

V priebehu týchto dní sa vám v zamestnaní bude dariť finančne, kariérne aj pracovne. Iba vo štvrtok dávajte pozor hlavne vy, čo spolupracujete so zahraničnými firmami, na podpisovanie zmlúv a obchodných dohôd. V partnerskom spolužití vy, čo ste zadaní, poteší vás nová iskra medzi vami a vy, nezadaní, mali by ste si v piatok vyraziť medzi ľudí. Máte možnosť spoznať novú lásku.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM