Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Čaká nás spln v znamení Panny, o čom máme poprosiť Lunu?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 9. - 15. marca 2019?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Čaká nás spln v znamení Panny, o čom máme poprosiť Lunu?
Zdroj: pixabay.com

Valika Polčicová, ktorá sa astrológii venuje už viac ako 30 rokov, vypracovala pre jednotlivé znamenia týždenný horoskop. „V pondelok 9. marca máme SPLN v znamení Panny o 18.40 hod. Poproste LUNU o zdravie a dobrú prácu,“ hovorí Valika.

Baran 21.3. – 20.4.

Aj počas tohto týždňa sa môžete tešiť z podpory nebeskej oblohy vo vašich aktivitách. Ste na najlepšej ceste získať si plnú pozornosť a dôveru vašich nadriadených, čo vám otvára cestu do vyšších štruktúr v rámci vašej doterajšej pracovnej pozície. Preto nezabudnite popracovať aj na vašom prístupe k spolupracovníkom. Je dôležité, aby ste mali s nimi dobré vzťahy. V osobnom živote by ste sa mali vašim partnerom a rodine venovať hlavne počas víkendu. Máte možnosť vaše vzťahy utužiť a upevniť.

Býk 21.4. – 20.5.

V pracovnej oblasti sa vám bude dariť až v úplnom závere tohto týždňa, ale to neznamená, že by ste počas ostatných dní nedosahovali dobré výsledky. Takže profesionálna oblasť vášho života naďalej funguje a postupne napĺňa všetky vaše plány a predstavy. V súkromí budete v citovej oblasti trochu rozhodený, pretože vaše predstavy sa nebudú zhodovať s realitou. Ale je to viac-menej váš vnútorný pocit ako skutočnosť. Preto by bolo zbytočné, aby ste sa trápili niečím, čo vlastne nie je a tým zároveň vytvárali napätú atmosféru aj pre vašich blízkych.

Blíženci 21.5. – 20.6.

V priebehu pondelka a utorka by ste mali využiť vašu veľmi dobrú schopnosť logického myslenia a rýchleho pochopenia danej problematiky, ako aj výbornej schopnosti dokázať všetkým zainteresovaným vysvetliť všetko tak, že tomu porozumejú do detailu. V osobnom živote máte pred sebou dni, ktoré vám prinesú klasické a bežné situácie. Niektoré veselé a príjemné, niektoré vážne. Ale neudeje sa nič, čo by ste nedokázali zvládnuť sami bez cudzej pomoci.

Rak 21.6. – 22.7.

Počas utorka sa snažte vyhnúť otvoreným konfrontáciám či už s kolegami, alebo v osobnom živote s rodinou a priateľmi. Vážne by ste si narobili veľké nepríjemnosti a starosti nehovoriac o tom, že by ste počas ďalších dní iba naprávali vzťahy, čo by vás stálo veľa energie. Nechajte preto aktivity na druhých a vy sa snažte byť nápomocný ako najlepšie dokážete. V podstate si tak budete môcť odpočinúť a nájdete si čas aj na to, aby ste sa mohli venovať činnostiam, ktoré vám robia radosť.

Lev 23.7. – 22.8.

Pokiaľ máte na tento týždeň naplánované ťažké obchodné rokovania, môžete byť v pohode, pretože od pondelka do stredy bude vaša schopnosť chápať a vnímať aj tie najmenšie detaily na najvyššom stupni, takže vám neunikne nič zásadné a dôležité. Naopak, v súkromí sa snažte od piatku neriešiť nič, radšej sa vyhýbajte aj otvoreným konfrontáciám hlavne s vašimi partnermi. Zbytočne by ste medzi vami počas víkendu vytvárali napätú atmosféru.

Panna 23.8. – 22.9.

V pondelok a v utorok vašim spolupracovníkom opäť dokážete, že nie ste dobrý iba v priamej realizácii rôznych projektov, ale že rovnako tak dobre dokážete samostatne navrhnúť nové postupy a plány, ktoré všetkým umožnia rýchlejšie, efektívnejšie a s oveľa menším vynaložením fyzickej či psychickej energie dosiahnuť lepšie výsledky. V súkromí máte pred sebou dni, ktoré nebudú ničím výnimočné, takže aj keby bolo treba niečo riešiť, zvládnete to bez väčších starostí.

Váhy 23.9. – 23.10.

Až úplný záver tohto týždňa vám prinesie z pracovného hľadiska veľmi dobré výsledky. Ale aj jeho celý priebeh nebude na zahodenie, takže spokojnosť. V osobnom živote budete po citovej stránke trochu nespokojný, pretože vaše predstavy pôjdu mimo realitu vášho života. No v skutočnosti pôjde iba o vaše vnútorné vnímanie tohto stavu ako o fakt. Preto nemíňajte zbytočne vašu energiu na niečo, čo vlastne nie je. Iba čo si sami budete kaziť náladu.

Škorpión 24.10. – 22.11.

Aj počas tohto týždňa môžete na pracovisku rátať aj s podporou nebeskej oblohy pri dosahovaní nielen dobrých výkonov, ale aj výsledkov, ktoré sa vám, samozrejme, odzrkadlia aj na finančnom ocenení. Horšie to už bude vo vašom súkromí. V tejto oblasti vášho života aj počas týchto dní očakávajte skôr neúspech vo vašich snahách nájsť spoločnú reč s vašimi blízkymi. Preto nechajte všetko tak, ako to je, a riešte to až keď bude vhodnejšia a priaznivejšia doba

Strelec 23.11. – 21.12.

Tento týždeň vám všetky znamenia zverokruhu môžu len ticho závidieť, pretože ste jasným víťazom týchto dní ak ide o úspech a to v každej oblasti vášho života. Šťastena stojí pri vás, takže vám prihráva aj možnosti výhier, ak si náhodou podáte nejakú lotériu. Iba v utorok sa doma nedajte vtiahnuť do otvorených konfrontácií. Ak to dokážete, budete mať po celých sedem dní nad sebou iba usmiate slniečko a krásnu modrú oblohu.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

Na konci tohto týždňa si sami poviete, že ste radi, že už je za vami, pretože aj keď si vaše pracovné povinnosti ako vždy splníte na jednotku, nebudete mať z toho radosť. Vaša celková psychická pohoda bude na bode mrazu. Tak isto aj v súkromí budete mať tendencie dištancovať sa od všetkého diania okolo vás. Jediný orgán, ktorý bude všetko vnímať v reálnom čase, bude váš mozog. Inak sa budete vnímať ako paralyzovaný. Preto, ak to bude možné, počas víkendu si užívajte niekde v tichu lúče skoro jarného slniečka.

Vodnár 21.1. – 18.2.

Aj tieto dni by ste mali v zamestnaní využiť na upevnenie si vášho postavenia, pretože ešte stále sa vám darí dosahovať viac ako iba priemerné výsledky. K tomu máte pri sebe aj náklonnosť šťasteny, ktorá vám praje aj v prípadných výhrach, ak si podáte nejakú lotériu. V súkromí sa môžete tešiť z priazne ľudí opačného pohlavia, ale snažte sa zachovať si jasnú myseľ. Predídete tak prípadným trápnym situáciám, ktoré nastávajú, keď sa necháme uniesť momentálnou emóciou a keď pominie, nastáva tvrdé precitnutie.

Ryby 19.2. – 20.3.

V zamestnaní sa tento týždeň venujte svojim úlohám a zbytočne sa nezamýšľajte nad ničím. Iba by ste sa zamotávali do kombinácií, ktoré by ste aj tak neboli schopný roztriediť tak, aby ste z nich vybrali tú najlepšiu. Aj doma sa snažte zamerať vašu pozornosť na základné povinnosti a všetko ostatné prenechajte na rodinu a partnerov. Nebojte sa, nedeje sa nič tragické alebo vážne. Máte iba opäť tie dni, kedy vnímate všetko okolo seba viac cez vaše predstavy ako reálne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM