Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Chýbajú vám peniaze? Využite spln Býka v konkrétny čas!

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 26. októbra - 1. novembra 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Chýbajú vám peniaze? Využite spln Býka v konkrétny čas!
Zdroj: pixabay.com

Posledný októbrový deň 31.10 máme spln v znamení Býka o 15.51 hod. „Býk je druhý astrologický dom, dom majetku. Ak si prajete, aby sa vám lepšie finančne darilo, požiadajte o pomoc Lunu,“ približuje astrologička Valika Polčicová, ktorá pre vás pripravila týždenný horoskop.

Baran

Toto je pre vás ďalší z pracovných týždňov, počas ktorého sa nebudete mať na čo sťažovať. Darí sa vám a čo vás určite poteší, hlavne vo finančnej oblasti. Ale dávajte si pozor na to, aby ste neprepínali vaše sily aj keď máte pocit, že ich máte dostatok. Úspech máte aj v oblasti citov, lásky, ale aj v prípadných flirtoch. Ste doslova pôžitkári nielen vo vychutnávaní si dobrého jedla, ale aj v milostných situáciách. Ale aj tu platí: pozor, aby ste to neprehnali hlavne vy, zadaní, spôsobom, že by ste si užívali niekde mimo domova.

Býk

Vo vašom prípade v priebehu tohto týždňa platí heslo – keď sa darí, tak sa darí a to hlavne po finančnej stránke sa máte naozaj na čo tešiť. Ale neskĺznite do namyslenosti a pocitu neohrozenosti, pretože by sa vám to mohlo v budúcnosti vypomstiť. Aj v oblasti citov a lásky vám hviezdy prajú. Ste rozkošní pre svoje okolie, čo vám dáva možnosť doslova ukázať prstom na niekoho, kto sa vám páči a budete ho mať. Ale všetko s mierov, hlavne vy, zadaní.

Blíženci

Celý tento pracovný týždeň máte vynikajúcu náladu. Psychicky aj fyzicky sa cítite výborne, čo sa, samozrejme, pozitívne odzrkadľuje aj na vašich pracovných výkonoch a výsledkoch. V rámci vášho partnerského spolužitia máte pred sebou pokojné dni. Dokonca v priebehu stredy máte na svojej strane priazeň vesmíru v rámci vzťahov, tak neváhajte a urobte si spoločne s vašimi polovičkami príjemný romantický večer. Bude to stáť za to.

Rak

Na pracovisku vás okrem stredy, kedy by ste nemali riešiť nič dôležité alebo zásadné, čakajú iba samé úspechy a to vo všetkom, do čoho sa pustíte. V oblasti pre vaše znamenie tak dôležitej: rodina, partnerstvo, máte pred sebou príjemné a pokojné dni. Piatok je úžasný na otvorene prejavy citov a lásky ku všetkým, koho máte radi. Vám, nezadaným, hviezdy prajú k naviazaniu novej známosti, ktorá má šancu skončiť niečím trvalým a pevným.

Lev

Je pred vami naozaj nesmierne úspešný pracovný týždeň. Vy, ktorí túžite po kariére, darí sa vám ju získať. Darí sa vám v každej oblasti a to vám dodáva na sebavedomí, ale aj dobrej nálade. Tieto dni sú pre vás príjemné v každom smere, teda aj vo vašom osobnom živote, pretože aj tam ste spokojní aj keď v pondelok hrozia menšie nedorozumenia medzi vami a vašimi partnermi. Ale všetko sa vám podarí zvládnuť a dať do poriadku, takže aj nadchádzajúci víkend si budete užívať.

Panna

Fyzicky aj psychicky sa cítite vo výbornej kondícii a to sa odzrkadľuje aj na vašej celkovej dobrej nálade. A to je jeden z dôvodov vašich pracovných úspechov. V súkromí, a zvlášť v partnerskom spolužití, máte pred sebou príjemné a pokojné dni. V stredu by ste mohli využiť priazeň vesmíru v oblasti citov a lásky a naplánovať pre vás spoločne romantický večer. Pokračovať v tejto činnosti budete môcť aj počas víkendu.

Váhy

Tak toto je pre vaše znamenie pracovný týždeň ako vystrihnutý z časopisu. Proste keď sa darí, tak sa darí. Hlavne vo finančnej oblasti doslova žnete úspechy. Vaše investície sa vám vracajú s niekoľko násobnými ziskami. Ale dávajte si pozor na prílišnú sebaistotu, pretože by to mohlo mať do budúcna negatívnu odozvu. Oblasť citov a lásky je v priebehu týchto dní na podporovaná hviezdami, takže okrem toho, že ste pre všetkých okolo vás úžasný a roztomilý, máte v sebe niečo, čím získate každého na koho si len pomyslíte.

Škorpión

Napriek všetkým prekážkam a problém, ktoré máte na pracovisku, sa vám darí zarábať peniaze, byť úspešní v tom, čomu sa venujete a k tomu získavate aj priazeň vašich nadriadených a to oprávnene. V osobnom živote je pred vami pekný pohodový týždeň. Vo štvrtok by ste si mali urobiť dostatok času na vašich partnerov a pripraviť pre nich niečo milé ako prejav vašej náklonnosti k nim, pretože v sobotu hrozí, že by vám práve pre ich pocit, že im nevenujete dosť pozornosti, mohli robiť veľké výčitky.

Strelec

Kariérne sa vám darí, vaši nadriadení sú s vašimi výkonmi a výsledkami spokojní. Vy, čo podnikáte, máte rovnako úspechy, ale pre všetkých z vás platí výstraha. Nepreceňujte vaše sily, pretože by sa to mohlo negatívne odzrkadliť na vašom celkovom zdraví. V partnerskom spolužití vám tieto dni prinášajú súlad a vzájomnú harmóniu medzi vami. Vy, nezadaní, túžiaci po láske a pevnom vzťahu, máte ju mať. Stačí ísť len medzi ľudí. Tam na vás čaká.

Kozorožec

Ste v psychickej nepohode a to vám bráni plne sa sústrediť na vaše pracovné povinnosti. Bude veľmi záležať na tom, ako tomuto stavu dokážete odolávať, pretože od toho sa bude vyvíjať, či si vaše úlohy splníte, alebo nie. V súkromí vás v pondelok zaplaví láska, v stredu naopak hádky a v sobotu opäť veľa citov. Ani tieto výkyvy v rámci vášho osobného života vám na nálade nepridajú. Nezostáva vám nič iné, len sa obrniť vnútornou rovnováhou a trpezlivosťou.

Vodnár

Tento týždeň sa na pracovisku obrňte hlavne trpezlivosťou. Nič vám nevychádza, všetko vám padá z rúk, cítite sa vysilení, ale hlavne neschopní. To posledné nie je pravdou. Proste vám hviezdy momentálne neprajú. Ak uvažujete, že pre vašich partnerov urobíte prekvapenie v podobe romantického večera, urobte tak už v pondelok, pretože počas nadchádzajúceho víkendu na to nebudete mať možnosť. Budete sa viac hádať medzi sebou ako pokojne rozprávať.

Ryby

Zisťujete, že vo vašom zamestnaní máte okolo dosť neprajníkov a závistlivcov. Na to, že ste naozaj citlivé znamenie, to znášate veľmi dobre. V tom vám pomáha aj pocit, že vaši nadriadení sú na vašej strane a podporujú vás. U vás doma, ako aj v partnerskom spolužití, je v priebehu týchto dní všetko v poriadku. Iba počas štvrtku hrozia malé nedorozumenia. Ale aj tie cez víkend zavládnete.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM