Magazín Lifestyle

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Čo nám prináša nov v znamení Barana?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 23. - 29. marca 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Čo nám prináša nov v znamení Barana?
Zdroj: pixabay.com

24. marca o 10:31 hod. nastane nov v znamení Barana. „Baran znamená naše Ja, sebavedomie. Ak máte v tomto smere problém požiadajte o pomoc LUNU,“ hovorí astrologička Valika Polčicová.

Baran 21.3. – 20.4.

Máte pred sebou pracovný týždeň, v ktorom bude iba na vás záležať ako dobré budete chcieť mať výsledky. Budete mať totiž pokoj od nadriadených a aj vaši spolupracovníci sa nebudú na vás obracať o radu či pomoc, takže sa môžete plne a nerušene venovať iba vašim úlohám. V súkromí, okrem nedele, počas ktorej sa budete chcieť pred všetkými presadzovať, máte tiež možnosť prežiť pokojné dni. Využite ich na niečo, čo vám osobne robí radosť, alebo čo vás baví.

Býk 21.4. – 20.5.

Opäť je tu týždeň, ktorý bude priať hlavne vám, čo pracujete či už priamo v umeleckom odvetví, alebo je vaše zamestnanie nejakým spôsobom prepojené s umením. Bude sa vám dariť doslova zosobňovať sny a predstavy ľudí, pred ktorými budete vystupovať alebo ich oslovovať cez všetky médiá. Váš citový život je už o niečo viac pokojnejší, ale stále sa vám nebude dostávať to, po čom túžite. A keď aj áno, tak nie tým spôsobom , ako by ste si to priali a a ako si to predstavujete. Vydržte, trpezlivosť, ruže prináša.

Blíženci 21.5. – 20.6.

Máte výbornú vyjadrovaciu schopnosť, rýchle a pragmatické zváženie všetkých pre a proti pri rozhodovaní v dôležitých situáciách, preto sa môžete o tieto danosti plne spoľahnúť hlavne vy, čo máte na tieto dni naplánované dôležité obchodené rokovania, alebo podpisovanie zmlúv. V osobnom živote sa snažte trochu krotiť, pretože budete mať tendencie pútať na seba pozornosť aj za cenu, kedy by ste v očiach vašich blízkych, ale aj priateľov, mohli prísť o kredit serióznej a rozvážnej osobnosti.

Rak 21.6. – 22.7.

V zamestnaní sa vám bude dariť zvládať všetky vaše povinnosti bez väčších problémov ako k vašej osobnej spokojnosti, tak aj k spokojnosti vašich zamestnávateľov. Navrch toho sa vám podarí dať vašim výsledkom nádych umeleckého diela, čo sa stretne s príjemnou odozvou aj od vašich spolupracovníkov. V súkromí sa počas stredy a štvrtku môžete cítiť depresívny, ale nebudete mať na to žiaden dôvod. Naopak, mali by ste skúsiť „podráždiť“ šťastenu v nejakej lotérii.

Lev 23.7. – 22.8.

Na pracovisku ste vytrvalý, zodpovedný a metodický, čo vám už dlhšie obdobie prináša úspechy vo všetkom, čo ste sa rozhodli získať alebo dosiahnuť. Inak to nebude ani v priebehu tohoto týždňa, takže môžete pokračovať aj v projektoch, ktoré si vyžadujú dlhodobejšiu pozornosť a vašu energiu. Je pravdepodobné, že sa počas víkendu nebudete cítiť vo svojej koži, preto sa radšej v tieto dni snažte relaxovať a odpočívať niekde osamote, aby ste neobmedzovali vašich blízkych v ich činnostiach.

Panna 23.8. – 22.9.

Všetky vaše nové plány a projekty budete v tieto dni schopný vašim kolegom vysvetliť tak, že to dokážu okamžite chápať, takže nebudú vznikať žiadne prieťahy pri ich realizácii. Rovnako tak aj vy, čo máte pred sebou dôležité pracovné rokovania, sa budete môcť spoľahnúť na vašu veľmi dobrú rétoriku, ale aj schopnosť, rýchlo a efektívne zvážiť všetky dohody, ktoré uzavriete. V súkromí sa nestane nič, ak sa nebudete snažiť za každú cenu pútať na seba pozornosť svojimi požiadavkami, pretože nie všetky budú opodstatnené a tak by ste sa mohli pred vašimi najbližšími minimálne strápniť.

Váhy 23.9. – 23.10.

Ak pracujete priamo v umeleckom odvetví alebo je vaše zamestnanie nejakým spôsobom prepojené s umením, môžete sa tešiť, pretože počas celého týždňa máte na svojej strane priazeň a podporu nebeskej oblohy. Všetkým okolo vás budete vaším vystupovaním priamo zosobňovať ich predstavy a sny, za čo si u nich získate obdiv a uznanie. Vaše citové záležitosti sa postupne konsolidujú, ale predsa aj počas týchto dní budete pociťovať nenaplnenosť toho, čo by ste chceli. A aj keď to dostanete, tak nie v takej forme, aká by vám vyhovovala. Snažte sa byť trpezlivý.

Škorpión 24.10. – 22.11.

Máte pred sebou pracovne veľmi plodný týždeň počas ktorého budete konečne po dlhšom čase ukázať a dokázať, že máte nielen talent, ale že ste profesionáli a že si plne zaslúžite vaše pracovné zaradenie. Využite tieto dni maximálne ako dokážete a môžete. Zaistíte si tým tak do budúcna rešpekt a uznanie. V citovej oblasti môžete byť trochu v rozpakoch, pretože na jednej strane je tu silná túžba po úprimnej láske, no na druhej budete v pokušení skúšať všetko to nevšedné až extrémne, čo ponúka neviazaná erotika. Preto dobre zvažujte vaše kroky, ktoré podniknete, aby sa nestalo niečo kde by ste sa mohli ocitnúť v trápnej situácii.

Strelec 23.11. – 21.12.

Rovnako tak, ako v minulom týždni, aj v priebehu tohto sa môžete okrem vlastných schopností spoľahnúť na podporu šťasteny vo všetkých vašich pracovných aktivitách, ale aj mimo nich. Takže aj počas týchto dní sa pokúšajte o nejakú výhru v lotérii. No taktiež platí aj to, aby ste nepodliehali pokušeniu bagatelizovať niečo, alebo podceňovať situácie, ktoré sú a budú okolo vás. Nemuselo by sa vám to oplatiť. V súkromí nechajte veciam voľný priebeh. Nesnažte sa niečo riešiť či naprávať, pretože by ste sa mohli dostať do konfrontácií s vašimi partermi a to by mohlo mať až fatálne následky.

Kozorožec 22.12. – 20.1.

Aj vo vašom prípade sa môžete spoliehať na to, že vám v zamestnaní vaša metodičnosť, zodpovednosť a vytrvalosť v tom čo robíte prinesie počas tohoto týždňa iba úspechy, ktorý mi si zaistíte vašu pozíciu a, samozrejme, vám to prináša aj dobré finančné ohodnotenie. V súkromí ešte stále budú prevažovať vaše pocity zmätenosti a vnútorného napätia, ktoré vám nebudú dovoľovať prežívať s vašimi blízkymi ich veselosť a pohodu. Môžete byť s toho mrzutý až depresívny, preto sa radšej utiahnite niekde do ústrania v pohodlí vášho domova a doprajte si relax pri nejakej dobrej knihe.

Vodnár 21.1. – 18.2.

Ak ste na pracovisku počas minulého týždňa začali dôležitý projekt, môžete byť v pohode, pretože aj tento vám zaručuje, že sa vám ho bude dariť zvládať k spokojnosti všetkých zainteresovaných. Taktiež platí aj to, že máte podporu šťasteny, takže nie je dôvod, prečo nevyskúšať možnosť vyhrať v nejakej lotérii. V osobnom živote sa hlavne počas víkendu nepúšťajte do otvorených konfrontácií, pretože budete v pokušení byť ozaj nepríjemný a hrubý, čo by mohlo mať za následok, že by ste si mohli pohnevať nielen rodinu, ale aj priateľov.

Ryby 19.2. – 20.3.

Možno sa aj vám bude v priebehu týchto dní zdať, že vám vaše trvá akosi dlho dať do poriadku všetky vaše pracovné povinnosti. Bude to tým, že sa s nimi budete doslova hrať, aby boli úhľadné a to vám bude brať veľa času. Je to aj tým, že aj počas tohto týždňa budete viac snívať ako žiť realitou bežného života. Preto aj doma prenechajte radšej dôležité povinnosti na vašich partnerov, alebo iného člena rodiny a vy sa skôr venujte niečomu, čo nebude ovplyvňovať celkový chod všetkých, lebo by ste ich mohli dostať minimálne do stavu bezradnosti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM