Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Komu budú hviezdy PRIAŤ v láske a komu hrozí ROZCHOD?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 11. do 17. apríla?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Komu budú hviezdy PRIAŤ v láske a komu hrozí ROZCHOD?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

BARAN

Môžete sa tešiť, pretože máte pred sebou vynikajúci pracovný týždeň, počas ktorého sa vám darí všetko, čo máte naplánované presne tak ako si to predstavujete. A darí sa vám aj v kariére. Vy, čo pracujete na voľnej nohe, máte tak isto oprávnený dôvod na spokojnosť. Ste úspešní v uzatváraní nových obchodných zmlúv a pre vás veľmi výhodných kontraktov. Rovnako tak aj v osobnom živote máte dôvod na spokojnosť. Zvlášť v oblasti lásky vám hviezdy prajú. Najmä od stredy do piatku. Nová iskra v stálych vzťahoch, nové známosti u vás nezadaných, počatie či narodenie potomstva.

BÝK

Od pondelka do stredy očakávajte veľmi náročný pracovný týždeň. Týkať sa to bude zvlášť vás, čo pracujete v zahraničí alebo v zahraničnej firme. Od štvrtku do piatku sa táto nepríjemná situácia o niečo zlepší, ale aj tak, ak môžete, nepúšťajte sa do náročných projektov. Vo vašom osobnom živote budú všetky tieto dni naopak milé, pekné a pohodové. Najmä vo štvrtok a piatok si budete užívať prejavy citov a lásky zo strany vašich partnerov.

BLÍŽENCI

Počas týchto dní vám v zamestnaní ide všetko pekne od ruky. Roboty máte tak akurát, takže môžete pracovať bez stresu. Ak uvažujete o prípadnej zmene pracoviska, môžete túto výmenu urobiť. Chcete začať podnikať? Aj v tejto oblasti máte hviezdy na vašej strane. V súkromí sa snažte doma v stredu vyhnúť zbytočným výmenám názorov. Zbytočne by ste si tak pokazili víkend, ktorý bude najmä v nedeľu úžasný na všetko, čo sa týka lásky.

Horoskop pre ďalšie znamenia nájdete na druhej strane.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM