han Magazín

DOJEMNÉ slová Zelenskej: Naša rodina je roztrhnutá, ale manžela mi nevezme ani VOJNA!

Ukrajinská prvá dáma Olena Zelenská dala interview ukrajinskej televízii RADA TV spolu so svojím manželom Volodymyrom Zelenským, ktorý si 20. mája pripomínal tri roky pôsobenia v prezidentskom úrade.

Ilustračný obrázok k článku DOJEMNÉ slová Zelenskej: Naša rodina je roztrhnutá, ale manžela mi nevezme ani VOJNA!
8
Galéria

V nedeľu o tom informoval portál britskej stanice Sky News.

Televízne interview, odvysielané v sobotu, bolo iba druhou príležitosťou, keď mohli byť manželia od začiatku vojny na Ukrajine spolu – Zelenská sa totiž z bezpečnostných dôvodov zdržiava na utajenom mieste.

O čom sa bavili?

V interview povedala: „Najväčším utrpením je táto vojna, ktorá sa začala. Nemôžem povedať, že sa (manžel) od začiatku vojny nejako veľmi zmenil. Bol a stále je spoľahlivý muž a človek. Jeho názory sa nezmenili.“ Dodala: „Naša rodina, tak ako všetky ukrajinské rodiny, je teraz roztrhnutá.“

Moderátor zareagoval: „Vojna vám prakticky vzala manžela.“ Zelenská odpovedala: „Nikto mi manžela nevezme, dokonca ani vojna.“

„Žije v práci, sotva ho vidíme. Dva a pol mesiaca sme sa s ním vôbec nestretli. Iba sa telefonicky rozprávame,“ pokračovala.

„Zatiaľ sme mali pár príležitostí stretnúť sa. A som vám vďačná za túto možnosť, pretože teraz spolu trávime čas,“ uviedla Zelenská moderátorovi počas interview.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Olena Zelenská videla manžela od vypuknutia vojny len druhý raz
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM