Politika

Úrad vlády "naložil" Ficovi za jeho argumenty k očkovaniu: Je to poľutovaniahodné!

Fico na tlačovej konferencii zdôraznil, že Smer-SD je za dobrovoľné očkovanie a proti diskriminácii ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Úrad vlády "naložil" Ficovi za jeho argumenty k očkovaniu: Je to poľutovaniahodné!
Zdroj: TASR/AP

Spochybňovanie pozitívnych účinkov očkovania proti ochoreniu COVID-19 zo strany bývalého trojnásobného premiéra Roberta Fica (Smer-SD) je poľutovaniahodné a neospravedlniteľné. TASR o tom informovala hovorkyňa predsedu vlády SR Eduarda Hegera (OĽANO) Ľubica Janíková.

„Je to bezohľadné hazardovanie s ľudskými životmi s cieľom vytĺkania politického kapitálu. Predseda strany Smer-SD sa tak dostáva na úroveň tých, ktorí nahlásia falošný poplach v nákupnom stredisku a potom sa tešia, aký chaos spôsobili,“ uviedla.

Zdôraznila, že očkovanie proti ochoreniu COVID-19 zachraňuje ľudské životy a tiež, že chráni občanov pred ťažkým priebehom ochorenia a hospitalizáciou.

Fico na tlačovej konferencii zdôraznil, že Smer-SD je za dobrovoľné očkovanie a proti diskriminácii ľudí na základe toho, či sú očkovaní alebo nie.

Zaočkovaná osoba sa môže podľa Fica nakaziť znova a nový koronavírus môže aj opakovane prenášať. Tvrdí, že očkovanie je dobré iba na to, aby mal človek miernejší priebeh ochorenia COVID-19.

Celý článok z tlačovky nájdete TU:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM