Aktualizované Krimi

V noci došlo k tragédii: Pri požiari zomreli dvaja ľudia!

V noci sa stala tragédia. Pri požiari podľa slov hasičov zomreli dve osoby. Prinášame vám podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku V noci došlo k tragédii: Pri požiari zomreli dvaja ľudia!
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove informoval, že vo štvrtok krátko po polnoci hasičov privolali k zásahu k požiaru v osade v Jarovniciach, časť Močidľany.

Podľa slov polície tam došlo k požiaru chatrčí.„Išlo o požiar, ktorý zachvátil prístrešky tamojších obydlí a ktorého príčina doposiaľ nie je známa. Na miesto požiaru sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiaru, ako aj znalec kriminalisticko-expertízneho ústavu. Po uhasení požiaru boli na mieste nájdené obhorené ostatky dvoch ľudských tiel, muža a ženy zdanlivého veku 60 rokov … na ich identifikácii polícia pracuje,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že na základe tejto udalosti vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove začal trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. „Zákon pri tomto trestnom čine stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov. Škoda vzniknutá požiarom doposiaľ nebola stanovená,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Pozrite si aj policajné snímky, ktoré môžete nájsť v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

FOTO Z MIESTA: V noci vypukol požiar, vyžiadal si dve obete
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM