Rastislav Búgel Zo Slovenska

V slovenskom meste vyčíňa "vajíčkový gang": Na obyvateľov útočí surovými VAJCAMI

Obyvatelia slovenského mesta sú v pozore. Vo večerných hodinách čelia útokom. Páchatelia ich počas nich obhádžu surovými vajcami.

Ilustračný obrázok k článku V slovenskom meste vyčíňa "vajíčkový gang": Na obyvateľov útočí surovými VAJCAMI
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Obyvateľov Topoľčian a okolia terorizujú vandali. V strehu je takmer každý, nakoľko členovia „gangu“ útočia na náhodné obete hádzaním surových vajec.

Ako informoval server noviny.sk, svoje obete si vyhliadnu hlavne vo večerných hodinách.

Útočia z auta a vajíčka hádžu cez okno.

Útoky pribúdajú

Keď sa pani Mária vracala po 22.00 hodine domov z práce, pribrzdilo pri nej osobné auto. Všimla si, že po nej niečo jeho posádka hodila, no žena radšej pokračovala v ceste na bicykli.

Keď prišla domov, uvidela rozsah škôd. Špinavé mala oblečenie aj bicykel. „Mala som ruksak, bundu celú špinavú. To sa všetko roztieklo a v košíku boli žĺtka a škrupiny,“ povedala pani Mária pre noviny.sk.

Po ďalšej žene rovnako po 22.00 hodine niekto hodil surové vajcia. Stalo sa tak, keď vystúpila z autobusu.

Ošetrili ho lekári

Ako opisuje server, ďalší muž musel dokonca vyhľadať lekársku pomoc. „Vajíčkový gang“ ho totiž trafil do oka, ktoré opuchlo a vytvorila sa mu tam podliatina.

Zatiaľ je bezradná aj topoľčianska mestská polícia. Tá síce má kamerový systém, no útočníci sa pohybovali v miestach, kde ich kamery zachytiť nedokázali.

„Malo by ísť o tmavé vozidlo. Nebudem hovoriť značku. Prezerali sme kamery, nepodarilo sa nájsť,“ povedal pre noviny.sk náčelník Mestskej polície Topoľčany Maroš Kmeťko.

Aj keď mestskú a ani štátnu políciu zatiaľ neoslovila žiadna obeť vyčíňania „vajíčkového gangu“, útokmi sa už zaoberajú.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM