JAB Regióny

V Spišskej sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby! FOTO

Obyvatelia Spišskej Novej Vsi zažili poriadne prekvapenie. Hoci to už vyzeralo, že je po zime a Perinbaba to definitívne zabalila, v našom meste došlo po peknom a teplom počasí k veľkému zvratu a z oblohy zrazu začali padať veľké vločky. Výsledok si môžete pozrieť na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Hoci o pár dní už začína oficiálne jar, obyvateľov Spišskej Novej Vsi čakalo ráno poriadne prekvapenie. Perinbaba si to k nám namierila v polovici marca tesne pred blížiacou sa Veľkou nocou. A zaobstarala pre nás bielu prikrývku.

Tohtoročná zima pritom bola na sneh poriadne skúpa. Platilo to aj pre naše mesto, kde keď aj niečo napadalo, tak to aj v priebehu krátkeho obdobia zmizlo. Dokonca aj Silvester či Nový rok slávili Novovešťania síce v mrazoch, ale bez snehu.

No hoci obyvateľom Spišskej sa mohlo zdať, že Perinbaba to už definitívne pre túto sezónu zabalila, prichystala si pre nás prekvapenie. Svoje posledné slovo totiž nepovedala a ranné zobudenie potešilo oči mnohých, no niektorým narobilo aj menšie starosti. Obrovské padajúce biele vločky pár dní pred Veľkou nocou a začiatkom jari za pár hodín navodili v našom meste zimnú atmosféru.

Ako to v Spišskej Novej Vsi vyzerá po snežení si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Marcové prekvapenie od Perinbaby v našom meste
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM