Zlatica Gregorová Rôzne

Vášnivý bežec či zberateľ búst: KVÍZ zo života slovenských politikov

Voľby sa budú konať 29. februára 2020. Dovtedy sa môžete zabaviť s naším kvízom, kde odhalíte zaujímavé fakty o politikoch.

Ilustračný obrázok k článku Vášnivý bežec či zberateľ búst: KVÍZ zo života slovenských politikov
Zdroj: TASR

Právo voliť má každý dospelý človek nad 18 rokov. Ten, kto sa aspoň trochu zaujíma o politiku, má už v talóne svojho kandidáta. Náplň práce a najmä vysoké odmeny sú zase častým terčom kritikov, ktorí budú zo zoznamu starostlivo vyberať, kým pristúpia k volebným urnám. Aj preto vám chceme odľahčiť predvolebné obdobie naším originálnym kvízom.

150 poslancov

Najbližšie budeme voliť 150 poslancov. Tí sa počas štvorročného obdobia posadia do lavíc a mali by sa snažiť presadzovať záujmy svojich voličov. Každý z nich má aj svoj súkromný život, ktorý je nezriedka poriadne zaujímavý.

Otestujte sa

Kým sa však vyberiete do volebných miestností, ponúkame vám zábavný spôsob, ako sa o slovenských politikoch dozvedieť aj niečo zaujímavé.

Vyskúšajte si náš KVÍZ: Čo všetko viete o slovenských politikoch?

V kvíze sa vám postupne zobrazí desať otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 15 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať v limite, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Skúšajte šťastie

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na Facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM