Monika Hanigovská Magazín

Veľkonočné TRENDY na rok 2022: Profesionálni dekoratéri ukázali krásu za PÁR EUR

Privítajte sviatky nádhernou a zaujímavou výzdobou. Experti ukázali, aké trendy by nemali chýbať vo vašom interiéri.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné TRENDY na rok 2022: Profesionálni dekoratéri ukázali krásu za PÁR EUR
17
Galéria

Veľkonočné sviatky sú už doslova za rohom. Ak ešte stále rozmýšľate nad tým, čím by ste si zútulnili domov, pozrite si niekoľko jednoduchých, hravých a cenovo dostupných hitov priamo od expertov na dekoráciu.

Toto je zoznam najlepších veľkonočných dekorácií na rok 2022, ktoré zostavili pre magazín Woman and Home profesionálni dekoratéri.

Veniec na dverách

Veľkonočnú výzdobu môžete začať už od dverí. Hitom sú vence, ktoré „dýchajú jarou“ či so symbolmi najvýznamnejšieho kresťanského sviatku.

„Kvetinové vence sú jedným z najjednoduchších spôsobov, ako do domu vniesť trochu jarnej farby,“ prezrádza Jess Martin, expert na party dekoráciu.

„Veľkonočné vence s umelými listami môžu byť náhradou za tie vianočné, rok čo rok a vždy budú vyzerať skvele. Stačí si vybrať farebnú paletu, ktorá doplní vaše vchodové dvere,“ vysvetľuje Martin.

Vôňa pozdvihne váš domov

Nielen výzdoba, ale aj vôňa bude tou správnou sviatočnou bodkou. V prípade, ak ste si domov vyzdobili kvetmi a chcete ho skrášliť aj sviečkami, siahnite po voňavých variantoch. „Zatiaľ čo jednou z najznámejších kvetinových vôní je hyacint, rovnako nádherne a jarne vonia narcis a orgován,“ vysvetľuje floristka Joanna Rhodes.

Ďalšie top veľkonočné trendy na rok 2022 nájdete na druhej strane!

FOTO: TOP veľkonočné trendy 2022
17
Galéria

Už sa neviete dočkať tepla? Kým príde leto, zohriať kosti si môžete v unikátnej saune.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM