Monika Hanigovská Magazín

VIDEO, ktoré valcuje internet: AFRIČAN na bicykli opisuje ZIMU na Slovensku!

Bol Wilson zabáva popri práci Slovákov. Cyklokuriér takto v slovenčine opísal aktuálne počasie na našom území.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, ktoré valcuje internet: AFRIČAN na bicykli opisuje ZIMU na Slovensku!
Zdroj: instagram.com/bolwilson

Bol Wilson pochádza z Afriky, no jeho domovom je nateraz Slovensko. Pracuje ako cyklokuriér a okrem jedla šíri aj kus dobrej nálady. Tú nosí všade poctivo so sebou. Mladého Afričana len na Tik toku sleduje niečo cez 40-tisíc fanúšikov a medzi nimi je aj kopec našincov.

Aktuálne počasie nám dáva zabrať, a túto situáciu vtipne okomentoval aj sám Bol. Istá Slovenka sa ho totiž na Instagrame pýtala, či mu nie je zima. A Bol jej rád odpovedal: „Keď neprší, sneží. Keď nesneží, fúka vietor. To ale už je dosť, pánabeka!,“ zaznelo od neho po slovensky.

Rád prekonáva prekážky

Video pobavilo mnohých, ale pod ním si našiel cyklokuriér odkaz z iného súdka: „Európa nie je pre teba… musíš do teplejších krajín,“ poradil mu istý Slovák.

A jeho odpoveď? „Pánabeka! Kto ti to povedal? Poviem ti rozdiel medzi tebou a mnou. Myslíš si, že veľa vecí, je prekonať nemožné. Takže sa obmedzuješ, ale ja verím v presný opak,“ odkázal mu Wilson na Tik toku.

Cyklokuriér, ktorého môžu stretnúť našinci najmä v Košiciach, je ďalej aktívny, a od posledného príspevku sa podelil s ďalšími krátkymi videami. Najnovšie si vychutnáva na Slovensku o čosi teplejšie počasie a sledovateľnom prináša trochu pozitívnej nálady aj v tomto pohnutom období.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM