RYB Správy Politika

VIDEO: Verbálny VULGÁRNY útok na poslanca Erika Kaliňáka! Brániť musel aj svoju manželku

Strana SMER-SD na svojom YouTube kanáli v noci (9.4.2024) zverejnila záznam natočený pravdepodobne mobilom Erika Kaliňáka, poslanca NR SR za stranu SMER-SD a poradcu premiéra Roberta Fica.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Verbálny VULGÁRNY útok na poslanca Erika Kaliňáka! Brániť musel aj svoju manželku
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Na videu strany Dnes som počas venčenia stretol produkt nenávistných denníčkov je zachytený agresívny mladý muž, ktorý sa Erikovi Kaliňákovi nevyberaným spôsobom vulgárne vyhráža.

Vulgárne nadávky

„Tak ti niekto naj*be na ten ksicht vyj*baný, že sa pos*reš,“ hovorí zjavne rozrušený mladý muž a ukazuje pritom výhražne smerom na Kaliňáka.

„Jasné,“ nenecháva sa Erik rozhodiť. Situácia však ďalej eskaluje. „Dostaneš po tej hlave lopatou raz,“ pokračuje neznámy agresívny muž.

„Elita národa,“ pripojí sa k slovnej roztžke pravdepodobne poslancova manželka. „A ty, ty buď tiež ticho, p*ča jedna vyj*baná“, zaútočí slovne aj na ženu, ktorá je tam s Kaliňákom. „Choď do p*če, do ženy sa mi nenavážaj,“ snaží sa útočníkovi kontrovať Erik.

Nenávisť v spoločnosti

Situácia v tomto duchu pokračuje ďalšiu zhruba minútu. Pod videom sa množia stovky komentárov, kde ľudia vyjadrujú Erikovi podporu a zároveň svoje obavy o mladého politika.

„Toľká nenávisť, toto je už choré,“ komentuje Martin. „Plný nenávisti, je mi tohto mladého muža ľúto, táto frustrácia však môže stvoriť veľké zlo,“ píše Ľubo.

„Dávajte si pozor Erik Kaliňák, aby sa vám niečo nestalo! Bola by vás škoda! Držte sa,“ vyjadruje svoje obavy Magdaléna.

„Dáš aj meno, či nie?,“ Pýta sa útočníka pred koncom videa Erika Kaliňák. „Pekný večer,“ pozdravuje ešte odchádzajúceho agresora Erikova manželka.

„Na tohto chlapca sa ani nehnevám, pretože je nešťastnou obeťou nenávisti liberálnych novinárov, ktorí nedokážu zniesť a rešpektovať výsledky demokratických parlamentných aj prezidentských volieb,“ napísal Kaliňák na sociálnej sieti vo svojom statuse.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM