Stanislav Černák Krimi

Vo Zvolene došlo k tragédii: Ženu zrazil kamión, na mieste podľahla zraneniam

Vo Zvolene došlo k tragickej dopravnej nehode! Na Lučeneckej ceste prišla o život chodkyňa (†64), ktorú podľa policajných informácií zrazil kamión.

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene došlo k tragédii: Ženu zrazil kamión, na mieste podľahla zraneniam
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok krátko po 17. hodine, na ceste 1/50, na Lučeneckej ceste vo Zvolene. „Vodičovi (49) z Brezna, ktorý jazdil s nákladným motorovým vozidlom Scania s návesom, v smere jazdy od Lučenca, vošla na neosvetlenom úseku cesty, pred vozidlo z ľavej strany, v tmavom oblečení bez reflexných prvkov, chodkyňa (64) zo Zvolena,“ informovala o nehode krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej policajná hovorkyňa pokračovala, nákladiak vrazil do ženy pravým predným rohom. „Žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Alkoholu vodiča zistený nebol u chodkyne bola nariadená pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ doplnila.

„Chodkyňa išla cez cestu, mimo priechod pre chodcov, v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov a navyše ani nesvietili pouličné svetlá. Kamionista ju vôbec nevidel. Aj v tomto prípade sa potvrdilo, že je nesmierne dôležité používať reflexné prvky,“ dodala Mária Faltániová.

Tragická nehoda vo Zvolene: Chodkyňu (†64) zrazil kamión!
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM