Správy Zo Slovenska

NEVHODNÉ správanie pokladníka v známom obchodnom reťazci: Vulgárne NADÁVKY na Ukrajincov!

Tesco nepríjemnú situáciu neobišlo mlčaním a okamžite na prípad zareagovalo.

Ilustračný obrázok k článku NEVHODNÉ správanie pokladníka v známom obchodnom reťazci: Vulgárne NADÁVKY na Ukrajincov!
Zdroj: Dnes24.sk

Nepríjemná udalosť sa udiala v predajni Tesco na Svoradovej ulici v bratislavskom Starom Meste. Náhodný zákazník bol svedkom nechutného incidentu a reťazec teraz musí vysvetľovať vzniknutú situáciu. Informáciu priniesol portál topky.sk.

Vulgárne nadávky

Ako zákazník reťazca opísal, veľmi nepríjemne sa zachoval pracovník pokladne. Hneď po tom, ako ženy z Ukrajiny za svoj nákup zaplatili a odišli, spustil spŕšku vulgarizmov na ich adresu. Stalo sa to v čase, keď bola rozlohou menšia predajňa plná ďalších zákazníkov.

Predo mnou v rade platila mladá dáma (Ukrajinka ako som s o pár sekúnd dozvedel) s mladým dievčatkom. Následne som sa dostal na rad ja a predavač povedal tieto slová ´nenávidím vás, vy Ukrajinci vyjeba, skurve**´. Dovtedy som o národnosti tejto dámy a dievčatka netušil. Na moje razantné a ostré slová reagoval, že mu to mám prísť povedať o 22:00 pred predajňu Tesca***,“ napísal zákazník na sociálnu sieť.

Ako priblížil, pred Ukrajinkami pokladník nepovedal nič zlé. Spŕšku vulgarizmov spustil, až keď z predajne odišli.

Pán Šimon nezostal ľahostajní a snažil sa pokladníkovi ďalej dohovárať. „Na moje otázky, čo si to k tým ľuďom dovoľuje, reagoval agresívne a podráždene a pýtal sa ma, či niečo zlé povedal priamo mne. Reakcia zvyšných nekupujúcich žiadna,“ popísal situáciu v obchode.

Na adresu reťazca v svojom príspevku napísal: „Takže drahé Tesco na Svoradovej, ak vy zamestnávate ľudskú stoku, tak ja u Vás neminiem ani euro.

Reakcia Tesca

Tesco nepríjemnú situáciu neobišlo mlčaním a okamžite na prípad zareagovalo. „V Tescu nám záleží na všetkých ľuďoch, ktorí sú v núdzi, potrebujú pomoc alebo prežívajú ťažké životné situácie. V súvislosti s vojnovým konfliktom na Ukrajine sme spustili celý rad aktivít na podporu tých, ktorí z krajiny utiekli a sú na území Slovenskej republiky, aj ľudí odkázaných na pomoc priamo na Ukrajine. Mnohí z nich sa stali našimi kolegami,“ uviedla pre topky.sk PR manažérka Tesca Mária Zerzanová.

Zároveň dodala, že reťazec veľmi mrzí nevhodné správanie ich zamestnanca, s ktorým sa ako spoločnosť nestotožňujú. „Dotknutým zákazníkom sa týmto smerom ospravedlňujeme,“ dodala. Podľa slov hovorkyne ide o individuálne zlyhanie, ktoré preverujú a vyvodia zaň zodpovednosť.

Tesco Slovensko práve som vyšiel z Vašej predajne na Svoradovej ulici v Bratislave. Predo mnou v rade platila mladá dáma...

Posted by Šimon Jeseňák on Tuesday, October 4, 2022

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM