han Šport Hokej

Vulgárna reakcia hokejového reprezentanta: COVID-19 je divadlo. Mám to v p...!

Český hokejový brankár Dominik Hrachovina sa počas online rozhovoru s novinármi poriadne vytočil. Dokonca až tak, že vytiahol vulgárnu nadávku.

Ilustračný obrázok k článku Vulgárna reakcia hokejového reprezentanta: COVID-19 je divadlo. Mám to v p...!
3
Galéria

Česká reprezentácia sa pripravuje v Helsinkách na Karjala Cup a jednou z povinností hráčov sú aj rozhovory. Kvôli pandémii sa však robia online. Nikto netušil, čo prinesie obyčajný míting cez internet.

Urobil si hanbu

Pre 26-ročného gólmana bol už pri prvej otázke nepríjemný, čo dal patrične najavo. „Nie som prekladateľ z Googlu, od toho tam sú tréneri alebo niekto iný,“ odvrkol Hrachovina novinárom, ktorí sa pýtali na to, keď je v Helsinkách už pár rokov, či pomáha s fínskym jazykom českým kolegom.

To, čo prišlo potom, nečakal nikto z prítomných. Keď nastala medzi otázkami redaktorov krátka pauza, Hrachovina vyletel: „Tak sa kľudne nepýtajte, mám to v p…“

Koniec? Ani náhodou

Ten, kto čakal, že si brankár fínskeho klubu Tappara Tampere, dovolil všetko, prerátal sa. Pri otázke ohľadom koronavírusu, vytiahol ďalší arogantný moment. „Každý deň sa o tom hovorí. O tom divadle, ktoré ste si, vy médiá, vymysleli! Našťastie, tu vo Fínsku je situácia normálna. Chvalabohu, že nie som v Česku a nemusím riešiť to, čo sa tam deje,“ zaskočil názorom Hrachovina.

Vyjadrenie českého tímu

Po tom, čo sa podráždené reakcie mladého hráča dostali do sveta, zareagoval aj tréner českej hokejovej reprezentácie. „S jeho názorom jednoznačne nesúhlasíme. Hokejová reprezentácia aj veľa klubov realizovali veľa aktivít na pomoc v boji s koronavírusom. Celá záležitosť bude vyriešená interne a za celý tím sa ospravedlňujem, obzvlášť tým, ktorých sa jeho vyjadrenia dotkli,“ prehlásil Filip Pešán.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM