Rastislav Búgel Politika

Výlet sa zmenil na krvavú DRÁMU: Manželka šéfa KDH skončila v NEMOCNICI

Vytúžené spoločné chvíle šéfa KDH a jeho manželky sa v sekunde zmenili na nočnú moru. Europoslankyňa skončila v opatere lekárov.

Ilustračný obrázok k článku Výlet sa zmenil na krvavú DRÁMU: Manželka šéfa KDH skončila v NEMOCNICI
3
Galéria

Šéf KDH Milan Majerský a jeho manželka europoslankyňa Miriam Lexmann sa v stredu (1. novembra) vybrali do prírody. Príjemný výlet sa napokon skončil poriadnou drámou. Pri Lexmann stáli všetci svätí!

Všetko zničil pád

„Na tento týždeň sme sa s Milan Majerský veľmi tešili aj preto, že sú to pre nás prvé spoločné dni oddychu po niekoľkých mesiacoch neustáleho a veľmi intenzívneho politického programu,“ napísala europoslankyňa na sociálnej sieti.

Spoločne sa vybrali do krásnych Levočských vrchov. Tesne pred koncom výletu sa pri zjazde stalo v zlomku sekundy to, čo si nikto neprial.

Prišiel nepríjemný pád.

Ďakuje všetkým svätým

„Doudieraná s dobitou tvárou a zašitou perou a bradou teraz sedím doma v deke pri šálke teplého čaju, ďakujúc všetkým svätým, že pri mne v deň svojho sviatku stáli,“ priznala Miriam Lexmann.

Po páde ju v nemocnici nečakalo nič príjemné. Poďakovala primárovi levočskej chirurgie za „skvelý výkon a trpezlivý prístup pri vyberaní množstva kamienkov z rán.“

„V týchto dňoch myslím na krehkosť a pominuteľnosť bytia o to viac. S vďakou za dar života sa už teraz teším na naše skoré stretnutia,“ dodala europoslankyňa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Výlet Milana Majerského a Miriam Lexmann prerušila nehoda
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM