TOS Lifestyle

Vzopreli sa zavedeným zvykom: Párik vdýchol nočným barom nový život, je to ZLATÁ BAŇA!

Svojím podnikateľským konceptom sa manželský pár vzoprel zavedeným zvykom a zdá sa, že sa im to naozaj vypláca.

Ilustračný obrázok k článku Vzopreli sa zavedeným zvykom: Párik vdýchol nočným barom nový život, je to ZLATÁ BAŇA!
Zdroj: Unsplash.com

Britská herečka Vicky McClure a jej manžel Jonny Owen spustili projekt Denná horúčka. V nočných baroch organizujú diskotéky počas bieleho dňa.

Cieľom je dopriať ľuďom to, čo im ponúka návšteva nočného baru s tým, že na druhý deň sú stopercentne fit a môžu sa venovať deťom, práci či čomukoľvek inému.

Podľa herečky výraz pretancovať celú noc v tomto prípade nahrádzajú slová pretancovať celé poobedie.

Dávka nostalgie

Ako uvádza server BBC, diskotéky primárne cielia na ľudí nad 30 rokov, kde sa dvere otvárajú od 14:00, hudba utícha o 20:00 a od návštevníkov sa vyžaduje, aby sa obliekli elegantne ako kedysi, keď sa chodilo do nočného klubu.

Denná diskotéka prináša aj dávku nostalgie, na veľkých obrazovkách bežia staré klipy či videá z niekdajších relácií, filmov či dokonca reklám.

Veľký záujem

Manželia svoj nápad prvýkrát otestovali koncom minulého roka v Sheffielde, teraz s ním zamierili do Londýna. Do mája ich čaká sedem zastávok naprieč Britániou. Cena jedného lístka je 17 libier, čo je podľa aktuálneho kurzu necelých 20 eur.

Zaujímavosťou je, že všade už je vypredané.

Koncept vítajú aj prevádzkovatelia nočných klubov. Pre ich podniky je to príležitosť prilákať novú klientelu. Jeden z nich dokonca tvrdí, že takéto akcie, ktoré sa konajú cez deň a cielia na demografickú skupinu skôr narodených, sú skutočnou zlatou baňou.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM