Webnoviny - Svet

Webnoviny.sk žijú olympiádou

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 11. februára (WBN/PR) – Zimné olympijské hry v kanadskom Vancouveri môžu návštevníci portálu Webnoviny.sk sledovať takmer naživo. Olympijský špeciál, dostupný na adrese www.webnoviny.sk/olympiada ponúka popri živom spravodajstve aj videá a fotogalérie, množstvo informácií o hrách a ich histórii, profily našich športovcov, neobídeme ani informácie zo zákulisia, olympijské zaujímavosti a vyslaní reportéri budú pripravovať aj vlastné postrehy k atmosfére v dejisku olympiády.

Podrobné a okamžite aktualizované spravodajstvo pripravujú v úzkej spolupráci so športovou redakciou SITA aj dvaja vyslaní reportéri. Jeden z nich bude monitorovať dianie vo Vancouveri, kde sa pozornosť sústredí predovšetkým na mužský hokejový turnaj. Druhý náš reportér má za úlohu informovať o dianí vo Whistleri, kam sa upierajú medailové očakávania slovenských fanúšikov najmä v súvislosti s účinkovaním biatlonistky Anastasie Kuzminovej, bežkyne na lyžiach Aleny Procházkovej a slalomárky Veroniky Zuzulovej. Všetky významné udalosti týkajúce sa účinkovania slovenských športovcov bude zaznamenávať aj náš vyslaný fotoreportér.

V olympijskej sekcii portálu Webnoviny.sk sme pre návštevníkov pripravili aj kompletný olympijský servis – podrobný program hier, vrátane časov účinkovania našich športovci, výsledkové tabuľky a medailové štatistiky.

Generálnym partnerom olympijskej sekcie je Západoslovenská energetika, člen skupiny E-On. Hlavnými partnermi sú Euler Hermes a Anderson. Partnermi sú spoločnosti Logomotion a Vulkan.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM