Technológie

Aplikácia, ktorú POUŽÍVAME každý deň, testuje NOVINKU: Na túto funkciu sme ČAKALI!

Obľúbená aplikácia WhatsApp pripravuje zaujímavú aktualizáciu. Prinesie funkciu, ktorá poteší všetkých používateľov.

Ilustračný obrázok k článku Aplikácia, ktorú POUŽÍVAME každý deň, testuje NOVINKU: Na túto funkciu sme ČAKALI!
Zdroj: unsplash.com

Komunikačná platforma WhatsApp prinesie novú funkciu, po ktorej používatelia volali už dlho a ktorá je samozrejmosťou pri takmer všetkých konkurenčných aplikáciách.

WhatsApp konečne umožní prepojenie viacerých zariadení s jedným účtom.

Aplikácia dlhodobo neumožňovala prihlásenie sa pod jedným účtom na viacerých zariadeniach. Až doteraz používatelia pri pokuse o prihlásenie na ďalšom zariadení museli zadať overenie prostredníctvom telefónneho čísla. To zároveň odhlásilo účet na ďalšom telefóne či tablete. Táto nepríjemnosť by sa teraz mala zmeniť.

Jeden účet, niekoľko zariadení

Nová funkcia je už dostupná pre všetkých beta testerov aplikácie na systéme Android. Testovacia verzia umožňuje spustenie funkcie Companion mode. Informoval o tom portál Wabetainfo.

Novinka umožní aktiváciu jedného účtu na viacerých zariadeniach súčasne. „Po prepojení existujúceho účtu WhatsApp so sekundárnym mobilným telefónom môžu používatelia konečne pristupovať k svojim chatom na druhom zariadení bez toho, aby potrebovali aktívne internetové pripojenie na hlavnom telefóne,“ vysvetľuje Wabetainfo.

Testovacia verzia má stále jedno nepríjemné obmedzenie. V súčasnosti môže byť totiž druhým pripojeným zariadením iba telefón alebo tablet s operačným systémom Android. Majitelia produktov od Apple môžu momentálne pripojiť iba ďalšie Android zariadenie.

Ako aktivovať novú funkciu Companion mode? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM