Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Banskobystrické more leží na stole, Ficovi ukázali rakvu

Regionálny výber aktuálne ponúka pohľad do našich lesov, ktorý ale neteší, protest i reklamný smog v Bratislave a nápad vytvoriť v strede Slovenka more.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Banskobystrické more leží na stole, Ficovi ukázali rakvu
Zdroj: TASR

Nepekná súčasť života

Vizuálny smog je niečo, čomu mnohí vôbec neprikladajú váhu. Pre kultúrnejšie a kultivovanejšie podmienky pre život, pre istú estetickú úroveň života je to ale jeden zo zásadných problémov.

V článku Problém vizuálneho smogu v Bratislave: Reklame sa neubránia už ani naše lesy sa dostávame do polohy, kedy sa tento neduh posledných rokov nebráni, doslova, pred ničím.

More v srdci Slovenska

More v Banskej Bystrici? Áno, je to možné, plány uzreli svetlo sveta už pred časom, aktuálne ale závisí od vedenia mesta, či sa aj premenia na realitu.

Ide o návštevníkom celoročne prístupnú plochu, kde by nechýbali pieskové pláže, palmy, umelé vlnobitie ani morská voda. Všetko by to bolo zakryté pod kupolou.

Treba si ešte počkať

Otvorenie objektu pre turistov, a rovnako tak aj historickej pivnice sa o čosi oddiali.

Projekt nitrianskeho biskupstva Nitrianske biskupstvo narazilo na množstvo administratívnych problémov, čoho výsledkom je fakt, že priestor nebude návštevníkom k dispozícii ešte pred plným rozbehom turistickej sezóny.

Protest Bonaperte

Mimochodom, v našom hlavnom meste sa protestovalo proti vládnym činiteľom Robertovi Kaliňákovi a Robertovi Ficovi priamo pod domov, kde býva premiér Slovenska.

Opozícia jednoznačne vyjadrilo svoj postoj, rovnako tak aj Fico, nechýbali urážky ani tvrdšie slová.

Z každého kúta - 21.6.
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM