Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Mravná výchova dostáva u nás poriadne zabrať

Sexuálne škandály v hlavnej úlohe s neplnoletými otriasajú Slovenskom. Na iné myšlienky však môžeme prísť pri úchvatnej prírode Veľkej Fatry.

Prípad z Galanty púta a prináša aj vášne

Celé Slovensko sa v týchto dňoch rozpráva o prípade údajného znásilnenia v galantskom resocializačnom centre. Obeťou má byť dievča. K prípadu sa postupne vyjadril celý zástup odborníkov i politikov.

Detská ombudsmanka Viera Tomanová výpovedi údajne znásilnenej, ani tej, ktorú ponúka jej mama, neverí. Tomanovej stranícky kolega zo Smeru-SD Ján Richter z pozície ministra práce tvrdí, že nejde o žiadne znásilnenie, má to byť len hra opozície.

Akékoľvek obvinenia odmieta aj riaditeľ centra Čistý sen, ktoré už medzičasom dostalo prívlastok „Dom hrôzy“. Peter Tománek vyhlásil, že osoba, ktorá mala chovankyňu znásilniť, nie je jeho zamestnancom. Malo ísť o klienta.

Slota opäť v povedomí

Mravy neplnoletých mali dostať zabrať aj pri počínaní si niekdajšieho dlhoročného primátora Žiliny Jána Slotu. Toho prokuratúra obvinila, že ohrozoval mravnú výchovu školáčok, s ktorými sa mal v minulom roku stretávať.

Čo na to ex-šéf národniarov a čo mu hrozí, ak mu dokážu vinu si prečítajte v článku.

Jeden zo slovenských skvostov

Parádne video priamo zo srdca Veľkej Fatry. O tom, že na Slovensku je množstvo úchvatných miest, sa môžete presvedčiť vo videu, ktoré z vtáčej perspektívy približuje Kráľovu Studňu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM