Regióny

Z KAŽDÉHO KÚTA: Prípad zneužívania v Galante má nový rozmer

Bratislava sa pripravuje na vrcholných predstaviteľov Európskej únie, bežným ľuďom sa hodia užitočné rady. Východniar ponúka nápaditý rap.

Galantský prípad pokračuje

Klamal riaditeľ resocializačného centra Čistý deň v Galante? Bolo zneužitých viac maloletých? V prípade údajného sexuálneho zneužitia klientov zariadenia sa vynárajú nové skutočnosti.

Prípad už rieši policajný zbor. Poslanec Daniel Lipšic, ktorý je zároveň obhajcom poškodeného dievčaťa, navyše hovorí o jednoznačnom trestnom čine.

Z pätnástich rokov štyri

V utorok zaznel pred Okresným súdom v Prešove v prípade streľby z marca 2014, po ktorej 36-ročný Peter skončil na invalidnom vozíku, úplne odlišný rozsudok.

Incident, po ktorom skončil postrelený na vozíku, púta pozornosť najmä tým, že obvinený má vo väzbe stráviť namiesto pätnástich „len“ štyri roky. Viac už v článku.

Babičky a rap

Spoznáte v novom songu aj vy svoju babku? To je otázka, ktorú sa pýta portál humenne24.sk. Rap po východniarsky je dozaista nie príliš otrepanou formou vyjadrenia sa, potvrdiť to chce aj Jasper, ktorý stojí za singlom Synu jedz!

Užitočná rada pre Bratislavčanov

Žijete či pracujete v hlavnom meste Slovenska? Bratislava v piatok hostí summit čelných predstaviteľov Európskej únie a ten sa stretáva aj s dopravnými obmedzeniami. Dobrou správou je, že mestská hromadná doprava bude zadarmo. Viac sa dozviete v texte.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM