Zo Slovenska

Z KAŽDÉHO KÚTA: Roztočili to nielen cyklisti, ale aj opozícia a po polstoročí i električky

Záver týždňa patril podozreniu z podvodu priamo v parlamente, výkonu Petra Sagana i dlho očakávanej chvíli v doprave. Šokujúci prípad sa stal v Španielsku, v hlavnej úlohe so Slovenkou.

Ilustračný obrázok k článku Z KAŽDÉHO KÚTA: Roztočili to nielen cyklisti, ale aj opozícia a po polstoročí i električky
Zdroj: TASR

Štvrtková groteska na pôde národnej rady zaváňa podľa opozície podvodom. Podpis predsedu Andreja Danka (SNS), ktorým poveril podpredsedu Andreja Hrnčiara (#Sieť) viesť schôdzu, je zrejme falzifikát. Opozícii to mali potvrdiť grafológovia. Čítajte aj: Podvod priamo v parlamente? Dankov podpis bol vraj falzifikát a tu je dôkaz!

Po Márii Kukučovej, ktorá skončila v španielskej väznici pre vraždu expriateľa, nás v tamojšej krajine zviditeľnila ďalšia Slovenka. Plavila sa na lodi so 400 kilogramami kokaínu za 24 miliónov eur! Čítajte aj: Na lodi plnej kokaínu doplávala Slovenka do väzenia! Je v tom nevinne?

V bazéne, pri športe, s talizmanmi vlastnej výroby. Aj tak ste držali palce nášmu najlepšiemu cyklistovi. Prvá galéria z vašich fotografií štartuje. Na vstup do hry o desiatky cien stačí jeden hlas alebo jedna fotka. Čítajte aj: FANDÍME SAGANOVI: Hlasujte v galérii, fotografujte a hrajte o ceny za stovky eur

Po dlhých rokoch sme sa konečne dočkali. Dnes krátko po 17. hodine prešla cez bratislavský Starý most do Petržalky prvá električka. Čítajte aj: Bratislavčania sa dočkali: Cez Starý most prešla po vyše 50 rokoch prvá električka

ZAUJME VÁS: TIPY NA VÍKEND: Pohodový víkend na festivaloch i s partičkou na šachu

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM