han Magazín

Zaočkovali sa a sú BOHÁČI: V štátnej lotérii vyhrali ďalší TRAJA! Rozdelili si pol milióna

Očkovacia lotéria sa poslednýkrát vysielala v nedeľu. Od ďalšieho týždňa sa posunie jej čas na sobotný večer. Kto sa v ôsmom pokračovaní dočkal vysokých výhier?

Ilustračný obrázok k článku Zaočkovali sa a sú BOHÁČI: V štátnej lotérii vyhrali ďalší TRAJA! Rozdelili si pol milióna
Zdroj: www.rtvs.sk

Priamy prenos RTVS v minulých týždňoch pritiahol k televízorom rekordné počty Slovákov. Inak tomu nebolo ani počas prvej októbrovej nedele.

Reláciu Byť zdravý je výhra moderuje dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Okrem nich sa v priamom prenose objavilo viacero známych tvárí. Napríklad speváci Lukáš Adamec a Peter Stašák.

Ozvali sa traja

Lotéria funguje na tom spôsobe, že známy hosť vyžrebuje z veľkého osudia meno s lístočkom, ktorému sa moderátori snažia dovolať. Keď súťažiaci v danom časovom limite zdvihne, má zase pár sekúnd na to, aby zodpovedal správne heslo. Ak tak spraví, je bohatší o 100-tisíc eur. Ďalšiu tisícku dostane automaticky. Lenže, keď sa to niekomu alebo niektorým pred ním nepodarí, suma sa raz toľko navýši.

Prvý vyžrebovaný bol pán Vladimír zo Svidníka, ktorý však nezdvihol telefón. O to šťastnejšia bola Milena z Podolínca, ktorá spravila všetko, čo mala a vyhrala 201-tisíc eur!

Tretím šťastlivcom bol Viktor z Petržalky, ktorý si svoje konto prilepší o 101-tisíc eur. Štvrtá v poradí bola pani Jana z obce Vechec, ktorá však nezdvihla telefón a prišla o vysoký obnos peňazí. Vynahradila si to piata vylosovaná Janette z obce Vavrišovo. Obyvateľka z okresu Liptovský Mikuláš získala 201-tisíc.

Najbližšia časť obľúbenej relácie, ktorá patrí pod Ministerstvo financií, sa odvysiela už v sobotu o 20.30.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM