Tomáš Šuhajda Futbal

Závidieť môžu aj niektorí prvoligisti: Derby Snina – Humenné prilákalo rekordný počet divákov!

Tretia futbalová liga Východ mala uplynulý víkend na programe posledné zápasy pred zimnou prestávkou. A medzi nimi aj jedna lahôdka: zemplínske El Clásico Snina – Humenné, ktoré prilákalo na tribúny najvyšší počet divákov v doterajšom priebehu súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Závidieť môžu aj niektorí prvoligisti: Derby Snina – Humenné prilákalo rekordný počet divákov!
Zdroj: Dnes24.sk

Cestu na štadión si podľa oficiálnej stránky Slovenského futbalového zväzu našlo 1200 divákov, podľa niektorých iných zdrojov až 1300. Pre porovnanie: sobotňajší prvoligový zápas Banská Bystrica – Zlaté Moravce sledovalo 893 divákov, na domáci zápas Žiliny, lídra tabuľky (!), bolo zvedavých len 1292 divákov… Na domáce zápasy Sniny chodí v rámci súťaže suverénne najviac fanúšikov, toto bol zatiaľ tohtosezónny rekord. Na radosť väčšiny prítomných navyše Snina porazila Humenné 3:1.

Týmto 17. kolom (predohrávka prvého kola jarnej časti) skončila pre humenských futbalistov jesenná časť súťaže, po ktorej sú v tabuľke na 7. priečke. Na lídra v podobe prešovského béčka však strácajú len 7 bodov, na druhú Sninu päť. Veríme, že v jarnej časti ešte zabojujú o postup. My sa budeme snažiť z domácich zápasov zachytiť na videá zaujímavé momenty. Sledujte 24-ku…

Foto: Facebook.com/MFK Snina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM