han Zo Slovenska

ZDRVUJÚCE slová politika, ktorého dcéru zabil Dědeček: Po jeho prepustení sa manželka ZRÚTILA!

Stíhaný na slobode! Taký verdikt si vypočul šofér, ktorý v nedeľu večer v opitosti spôsobil v centre Bratislavy tragickú nehodu. Tá zasiahla aj politika Pavla Hamráka. Jeho dcéra bola totiž jednou z obetí!

Ilustračný obrázok k článku ZDRVUJÚCE slová politika, ktorého dcéru zabil Dědeček: Po jeho prepustení sa manželka ZRÚTILA!
5
Galéria

Vo štvrtok večer zostalo v šoku nielen celé Slovensko, ale hlavne pozostalí piatich študentov, ktorých šialenou jazdou pripravil o život Dušan Dědeček. Medzi mŕtvymi mladými ľuďmi bola aj Natália Hamráková, dcéra regionálneho politika Pavla Hamráka.

Ten na sociálnej sieti nechal poriadne silný odkaz. „Som otec mŕtvej Natálky. Okrem nej sú mŕtve ešte štyri deti a kopec ranených. Má ten sudca nejaké svedomie?“ uverejnil Hamrák.

Zdrvený otec kandiduje na poslanca Košického kraja a poslanca mestského zastupiteľstva v Spišskej Novej Vsi.

Smutný status

Po hrôzostrašnej tragédii, ktorá sa odohrala v nedeľu večer na bratislavskej zastávke mestskej hromadnej dopravy na Zochovej, napísali smutné príspevky aj mnohí politici. Patril medzi nich aj Tomáš Drucker z Dobrej voľby. Ten však pridal aj niečo navyše.

„Vyjadrujem v mojom mene aj v mene mojich kolegov hlbokú sústrasť všetkým pozostalým a vieru v skoré uzdravenie zranených. Osobitne vyjadrujeme hlbokú sústrasť rodine nášho kolegu a člena, ktorému včerajší tragický a smutný večer zobral milované dieťa,“ uviedol Drucker na Facebooku, mysliac práve Hamráka.

Hnev otca

Krátko pred 20.00 h sa z Okresného súdu Bratislava I vyrútil športový funkcionár Dědeček, ktorého prepustil sudca. Bude tak stíhaný na slobode. To nahnevalo Pavla Hamráka, ale jeho manželka a matka zosnulej Natálie, dopadla horšie. „Keď sa to dozvedela manželka, odpadla a nemohli sme ju prebrať,“ prezradil.

Krutý osud sa s rodinou zahral ešte viac. Práve dnes, štvrtok 6. októbra totiž oslavujú meniny Natálie. „Dnes má meniny Natálka a tento darček dostala od sudcu,“ pokračoval politik.

„Nech sa pán sudca príde pozrieť manželke do očí, a každej matke zavraždených detí. A nech im povie, že ten vrah je ctihodným občanom Bratislavy,“ podotkol zronený otec.

Politik ešte na sociálnej sieti pridal aj oznam poslednej rozlúčky s dcérou Natáliou, ktorá bude v piatok v Spišskej Novej Vsi.

Ďalšie aktuálne témy

S hrôzou som ako mnoho iných ráno čítal o strašnej zbytočnej tragédii. Vyjadrujem v mojom mene aj v mene mojich kolegov...

Posted by Tomáš Drucker on Monday, October 3, 2022
Dcéra politika z východu Slovenska zahynula na Zochovej
4
Galéria
Dušan Dědeček po odchode zo súdu
5
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM