Zo zahraničia

Ženu vyhodili z práce, kúpila si tiket: V lotérii vyhrala 109 MILIÓNOV eur!

Tak tomu sa povie životný obrat! Krátko po tom, čo ženu vyhodili z práce, vyhrala rozprávkovú sumu.

Zdroj: Dnes24.sk

50-ročná Francúzska nedávno prišla o prácu. Možno aj to prinútilo príležitostnú hráčku kúpiť si tiket do lotérie Euromilióny. Ako informuje BFMTV, stalo sa niečo neuveriteľné.

Životom ťažko skúšaná žena vyhrala 109 miliónov eur!

Ako sama priznala, do lotérií sa zapája len výnimočne a vždy používa náhodný výber čísel. Keď zistila, že jej tiket je výherný, v prvom momente si myslela, že vyhrala maximálne desať eur.

Keď prišla domov, rozhodla sa porovnať tiket a vyžrebované čísla. „Je to nepredstaviteľné. Strávila som dlhé minúty tým, že som porovnávala čísla na mojom tikete s tými, ktoré som videla na obrazovke,“ prezradila s tým, že vzácny lístok hneď ukryla do kabelky.

Aké má plány?

„Zdá sa, že som mala väčšiu šancu, že ma zasiahne blesk, než že vyhrám v lotérii,“ povedala výherkyňa počas odovzdávania šeku s astronomickou­ sumou.

Keďže len nedávno prišla o zdroj obživy, výhru vidí ako novú príležitosť, ako sa opäť zapojiť do miestnej komunity. Navyše, keďže nikdy nevlastnila žiadnu nehnuteľnosť, plánuje si kúpiť dom. Okrem toho si chce splniť aj cestovateľský sen.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM