TOS Lifestyle

Známy influencerský pár otestoval TEMU: Plánujú ešte nákup v čínskom e-shope alebo stačilo?

Čínsky e-shop Temu spôsobil celosvetový ošiaľ a jeho aplikácia je tou najsťahovanejšou aj u nás.

Ilustračný obrázok k článku Známy influencerský pár otestoval TEMU: Plánujú ešte nákup v čínskom e-shope alebo stačilo?
Zdroj: Dnes24.sk , Youtube.com/LUKYSTAN

O čínskom fenoméne menom Temu, odkedy ovládol reklamné plochy na Slovensku, sme písali už viackrát. Konkrétne o tom, čo to vlastne je, ako dopadol náš test, aké problémy sa v súvislosti s ním už vo svete objavili a oslovili sme aj Slovenskú obchodnú inšpekciu.

Mnohých však najviac zaujímajú samotné produkty a to, či sa v tomto ultra lacnom e-shope oplatí nakúpiť.

Objednávku v ňom zrealizoval aj známy pár influencerov Lukáš Stanislav a Xénia Gregušová. Obaja sú širšej verejnosti známi najmä vďaka účinkovaniu v reality šou Farma 12, Xénia sa zúčastnila aj finále miss. Po súťaži sa dali dokopy a Lukášov kanál na Youtube má desiatky tisíc sledovateľov.

Chýbala cena

Na ten nahral aj ich recenziu na Temu, odkiaľ Xénia objednala množstvo produktov. Väčšinou to boli rôzne „vylepšováky“ na cestovanie či do domácnosti, vrátane dekoračných produktov. Od elektrického napeňovača mlieka na cappuccino, cez rôzne organizéri, dizajnový smetný kôš až po spoločenskú hru. Objednala tiež niekoľko kúskov oblečenia.

Niektorí fanúšikovia ich upozornili, že video by bolo oveľa zaujímavejšie, ak by k produktom uviedli aj cenu. Dá sa však predpokladať, že väčšina produktov bola za pár eur.

Produkty delili na tie, ktoré sa im môžu zísť a považujú ich za dobrú kúpu a na zbytočné. Pointa je však na konci, kde poskytli záverečné zhodnotenie.

Ako to dopadlo?

Pokiaľ ide o samotný nákup, ten bol podľa Xénie bezproblémový. „Inak to aj celkom rýchlo prišlo, také dva týždne. Fakt som bola prekvapená,“ pochválila dodaciu dobu. Trochu jej prekážalo, že to prišlo na viackrát, teda vo viacerých balíkoch.

„Kúpila si niektoré dobré veci, niektoré zbytočné,“ poznamenal Lukáš, s čím Xénia súhlasila. Bude pokračovať v nákupoch cez čínske stránky ako je Temu?

„Už veľmi nie. Chcela som to vyskúšať, ale vyskúšala som a stačilo. Možno niekedy v budúcnosti ešte nejaké dekorácie. Oblečenie by som odtiaľ ale už neobjednávala. Tie materiály sú také všelijaké. Oblečenie neodporúčam, dekorácie hej aj tie srandy sú super (produkty zábavného charakteru, pozn. red.),“ zhodnotila Xénia svoju veľkú objednávku na Temu.

„To sú kramy,“ napísala pod videom jedna z komentujúcich. „Po väčšine sú veru,“ zareagoval so smiechom a možno trochu otvorenejšie ako vo videu Lukáš.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM