Aktualizované Krimi

ZNÁSILNILI ju? Nezvestnú Soňu mali nájsť DOREZANÚ a v bezvedomí!

Mimoriadne pátranie bolo ukončené. Nezvestnú Soňu našli doráňanú na zemi pred nemocnicou. V prípade je stále obrovské množstvo otáznikov.

Ilustračný obrázok k článku ZNÁSILNILI ju? Nezvestnú Soňu mali nájsť DOREZANÚ a v bezvedomí!
Zdroj: Pohotovostný pátrací tím

Polícia začala v prípade nezvestnej 22-ročnej ženy, ktorú sa podarilo vypátrať v pondelok ráno, trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície.

„Keďže v súčasnej dobe sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytneme, hneď ako to situácia vo vyšetrovaní umožní,“ dodal Szeiff.

Dievča sa stratilo v nedeľu (10. septembra) v skorých ranných hodinách. Okamžite sa rozbehlo mimoriadne pátranie, do ktorého sa zapojila polícia, Pohotovostný pátrací tím a Mestská polícia Bratislava.

„Policajti po prijatí oznámenia začali vykonávať potrebné úkony s cieľom vypátrať nezvestnú ženu, pričom tieto úkony realizovali až do dnešných ranných hodín, kedy v čase o 06.30 h sa nezvestnú podarilo vypátrať v mestskej časti Bratislava – Petržalka,“ informovala v pondelok ráno polícia.

Bola doráňaná a v bezvedomí

„Podľa informácií TV Markíza mladé dievča našli ležať na zemi pred nemocnicou v Petržalke. Mala zranenia po celom tele vrátane rezných rán a bola v bezvedomí. Polícia aktuálne zisťuje, ako sa tam dostala,“ píše portál tvnoviny.sk s tým, že zdroje televízie mali potvrdiť, že mladá žena bola intoxikovaná.

Ako televízii povedal priateľ mladej Bratislavčanky, podľa kamerových záznamov mala Soňa nastúpiť krátko po pol štvrtej ráno na spoj na Zochovej ulici. Následne prešla tri zastávky a o 3.40 mala vystúpiť na Záporožskej v Petržalke, neďaleko miesta, kde bývala.

Videli ste niečo? Kontaktujte políciu!

V súvislosti s prípadom žiada polícia verejnosť o pomoc. Vyzvala ľudí na kontaktovanie v prípade, ak boli v čase 3.00 až 4.00 h svedkami podozrivého správania neznámej osoby alebo zaregistrovali podozrivo vyzerajúcu osobu sa pohybovať v blízkosti domova pre seniorov na Vilovej ulici. „Prípadne, ak týmto úsekom prechádzali vozidlom vybaveným nahrávaním kamerového záznamu,“ dodal Szeiff.

Podotkol, že verejnosť môže políciu kontaktovať na bezplatnom čísle 158, súkromnou správou na sociálnej sieti alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM