Rastislav Búgel Kultúra

ZOMREL obľúbený herec, HVIEZDA viacerých seriálov: Podľahol krátkej a rýchlej chorobe

Po krátkej chorobe zomrel obľúbený herec. Mal len 61 rokov.

Ilustračný obrázok k článku ZOMREL obľúbený herec, HVIEZDA viacerých seriálov: Podľahol krátkej a rýchlej chorobe
3
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Vo veku 61 rokov zomrel po krátkej chorobe americký herec Andre Braugher. Držiteľ dvoch cien Emmy bol známy aj vďaka populárnym seriálom Zločin v uliciach a Brooklyn 99.

Nezabudnuteľný seriál

Smutné správy pre CNN potvrdila hercova manažérka Jennifer Allenová.

Braugher sa stal mimoriadne obľúbeným aj vďaka postave policajného kapitána Raymonda Holta v komediálnom seriáli Brooklyn 99, ktorý sa natáčal v rozmedzí rokov 2013 až 2021.

Slová, ktoré trhajú srdce

Prvého celosvetového uznania sa herec dočkal v roku 1989 za stvárnenie citlivého vojaka v oscarovom filme Sláva, kde hral s hviezdami ako Morgan Freeman a Denzel Washington.

Počas svojho života sa predstavil v desiatkach seriálov a filmov. Jeho herecký kolega Terry Crews netajil obrovský smútok.

„Nemôžem uveriť, že si odišiel tak skoro. Bolo mi cťou, že som ťa mohol spoznať, smiať sa s tebou, pracovať s tebou a zdieľať osem úžasných rokov pri sledovaní tvojho nenahraditeľného talentu. Bolí to. Opustil si nás príliš skoro. Toľko si ma toho naučil. Navždy budem vďačný za to, že som ťa mohol poznať. Ďakujem ti za tvoju múdrosť, rady, láskavosť a priateľstvo. Manželke a rodine vyjadrujem v tomto ťažkom období úprimnú sústrasť. Ukázal si mi, ako vyzerá dobre prežitý život,“ napísal Terry Crews na Instagrame.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Vo veku 61 rokov zomrel americký herec Andre Braugher
3
Galéria
Zdroj: TASR/AP
Zdroj: TikTok.com/kelvincrucey
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM