han Magazín

Ako si UŽILA Čaputová festival? V TENISKÁCH, po boku partnera, na bicykli a s úsmevom! FOTO

Patrila medzi hviezdy podujatia! Reč je o slovenskej prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá sa vybrala na festival Pohoda.

Ilustračný obrázok k článku Ako si UŽILA Čaputová festival? V TENISKÁCH, po boku partnera, na bicykli a s úsmevom! FOTO
20
Galéria

Festival, ktorý patrí na Slovensku medzi najväčšie a najpopulárnejšie, sa rozhodla navštíviť aj hlava štátu.

Páčilo sa jej

Na trenčianskom podujatí žiarila prezidentka na všetky strany. Nerobilo jej problém sa s návštevníkmi Pohody porozprávať, odfotiť či dokonca objať sa. „Chýbala mi Pohoda,“ priznala Čaputová na sociálnej sieti.

„Skvelá atmosféra a množstvo náhodných stretnutí sú radosťou, ktorá, verím, sa nám bude opäť vracať každoročne,“ dodala prezidentka.

Samozrejme, že Čaputovej robili spoločnosť členovia ochranky, ale po jej boku nechýbal ani jej partner Juraj Rizman. Okrem toho, že si užili rôzne predstavenia a vystúpenia, Čaputová bola hosťom Štefana Hríba. Pri príchode na javisko zožala obrovský potlesk.

Aj sa bicyklovala

Naša prezidentka všetkých zaujala bielymi teniskami a pohodlnými šatami. Lodičky a elegantné oblečenie, ktoré musí nosiť pri oficialitách, tentoraz nechala doma. To jej potom nebránilo tomu, aby si sadla na bicykel a návštevníkov Pohody tak znovu prekvapila. No schválne, videli ste už prezidentku sa bicyklovať?

„Rada hovorím o tom, že stretnutia s ľuďmi mi dobíjajú baterky a pre tento festival to platí mimoriadne,“ poznamenala Zuzana Čaputová a uzavrela: „Ďakujem za úžasné prijatie a atmosféru, veľmi si to vážim.“

Ďalšie aktuálne témy

Prezidentka Zuzana Čaputová si odskočila na festival Pohoda
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM