red . Zo Slovenska

Ako ušetriť v DRAHÝCH časoch? Plaťte za potraviny menej, vytiahnite z vrecka TOTO

Ceny potravín pre infláciu aj vojnu na Ukrajine prudko vzrástli. Je tak prirodzené, že mnohí z nás trávia v obchodoch viac času, aby našli produkty za čo najvýhodnejšie ceny.

Ilustračný obrázok k článku Ako ušetriť v DRAHÝCH časoch? Plaťte za potraviny menej, vytiahnite z vrecka TOTO
Zdroj: unsplash.com / CC0 1.0

Jednou z možností, ako ušetriť, je zaobstaranie si vernostnej kartičky, vďaka ktorej za vybrané potraviny, alebo aj za celý nákup, ušetríte peniažky.

Plaťte za potraviny menej

Majitelia vernostných kartičiek nakupujú za výhodnejšie ceny ako tí zákazníci, ktorí kartičku nemajú. Za nákupy si zbierajú body, ktoré si potom môžu premeniť na kupóny. Niekde v podobe zľavy na nákup, inde v podobe peňažných poukážok – kupónov, ktorými môžu za nákup zaplatiť.

Okrem toho, každý z reťazcov ponúka aj ďalšie benefity ako súťaže, kupóny na vybraný tovar, limitované zľavy a podobne. Ak ste majiteľom napríklad Kaufland Card, do 11. mája máte možnosť využiť zľavu 3 eurá pri nákupe nad 30 eur.

V Tescu si zase od 4. mája 2022 môžete dopriať produkty za výhodnejšie ceny a ušetriť tak rodinný rozpočet. Reťazec v priebehu nasledujúcich týždňov ponúkne majiteľom vernostnej karty Clubcard množstvo populárnych produktov označených logom Clubcard ceny za výhodnejšie ceny. Všetky výhody a benefity nájdete na webstránke reťazca.

Nedávno zaviedol vernostný program pre zákazníkov aj Lidl. V aplikácii Lidl Plus nájdete každý týždeň aktuálnu ponuku kupónov, s ktorými si nakúpite ešte výhodnejšie. V aplikácii môžete dokonca vyhrať akciový kupón. Stačí naskenovať digitálnu kartu pri každom nákupe, čím získate Stierací žreb.

Stačí aj telefón

Výhodné nákupy môžete mať aj s BILLA kartou. Produkty označené modrou cenovkou zaručujú zľavy až do výšky 50 %. Ako majiteľ vernostnej karty máte tiež každý víkend vybranú kategóriu produktov zlacnenú o 25 %, ako aj rôzne kupóny v aplikácii.

Aj vďaka Terno karte môžete zbierať body, ktoré potom vymeníte za zľavy a iné výhody. Môžete tiež využiť zaslanie pokladničného bloku na e-mail a šetriť tak nie len rodinný rozpočet, ale aj životné prostredie.

Ak ešte nemáte svoju vernostnú kartičku, zadarmo si ju môžete založiť v kamennej predajni obľúbených potravín alebo online, pričom kartičky vôbec nemusíte nosiť v peňaženke. Stačí mať stiahnutú aplikáciu vybranej predajne alebo jednoducho úplne všetky kartičky, ktoré máte, naskenovať do aplikácie Stocard.

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM