han Zo Slovenska

AROGANTNÝ cyklista na maratóne: Počas pretekov prechádzal cez cestu plnú bežcov

Niektorým ľuďom zrejme slovíčko tolerancia nič nehovorí. To je aj príklad cyklistu v Bratislave, ktorý sa počas maratónu chcel dostať na druhú strany cesty.

Ilustračný obrázok k článku AROGANTNÝ cyklista na maratóne: Počas pretekov prechádzal cez cestu plnú bežcov
Zdroj: Facebook.com/Zomri

V nedeľu (2. apríla) sa v hlavnom meste konal tradičný maratón, na ktorom štartovalo takmer 11-tisíc bežcov. Policajti počas podujatia kontrolovali dopravu, ktorá bola na niektorých miestach Bratislavy regulovaná, či aj úplne uzavretá.

Lenže, vždy sa nájde niekto, kto aj tak naruší priebeh takejto akcie. Tentoraz sa to podarilo istému pánovi, očividne rekreačnému cyklistovi, ktorý nebral ohľad na bežcov a aj s bicyklom chcel silou-mocou prejsť cez cestu.

Pán je hitom internetu

Video z maratónu zavesila na sociálnu sieť satirická stránka Zomri. „To je ako ten vtip. Stretne sa cyklista s bežcami a zrazí vás kolobežkár na chodníku,“ snažili sa odľahčiť v statuse situáciu. Samozrejme, išlo o niekoľko sekúnd, ale okrem ohrozenia bežcov, je tu aj istý morálny nadhľad. „Nemôžete prechádzať, keď tu bežia,“ kričala usporiadateľka.

„Pane, trochu rozumu do toho…“ len si povzdychol vo videu jeden z divákov.

Okamžite sa na Facebooku v komentároch strhla prestrelka tých, ktorí zastávajú cyklistu verzus, tí ktorí sú proti nemu. Niektorí dokonca píšu, aby cyklistu pustili bežci…

V každom prípade, všetko dobre dopadlo a nikomu sa nič nestalo. Ukrajinský atlét Taras Ivaniuta a Chorvátka Ines Jozičová vyhrali osemnásty ročník ČSOB Bratislava maratónu. Na polmaratónskej trati triumfovali Slováci, medzi mužmi Matúš Hujsa, v ženskej kategórii Zuzana Polohová.

Výber z aktuálnych tém:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM