TOS Lifestyle

Barista napísal tínedžerke na pohár TAJNÚ správu: Si v poriadku alebo máme zasiahnuť?!

Zamestnanec kaviarne si všimol cudzieho muža obšmietajúceho sa okolo tínedžerky. Zareagoval tajnou správou na pohári.

Ilustračný obrázok k článku Barista napísal tínedžerke na pohár TAJNÚ správu: Si v poriadku alebo máme zasiahnuť?!
Zdroj: Unsplash.com

„Si v poriadku? Chceš, aby sme zasiahli? Ak áno, stačí zložiť veko z pohára,“ toto napísal tínedžerke barista v Starbuckse na pohár s čokoládou. Zahral to tak, že si túto čokoládu zabudol niekto vyzdvihnúť.

Barista si totiž všimol, že k nej prišiel cudzí muž a začal sa s ňou rozprávať. Aké pokračovanie mala táto udalosť, ktorú zverejnila na sociálnych sieťach matka 18-ročnej tínedžerky?

Veko nezložila

„Moja dcéra sa cítila bezpečne, nezložila veko z pohára, ale naznačila, že je to v poriadku,“ napísala matka s tým, že napriek tomu celý kaviarenský tím na ňu dával pozor po celý čas, čo tam bola.

V kaviarni sa napokon neudialo nič zlé. Tak prečo sa rozhodla žena zverejniť zážitok svojej dcéry? Chcela vyzdvihnúť ľudskosť. „Som vďačná za ľudí, ktorí si všímajú ostatných,“ uviedla.

Slzy do očí

A zdá sa, že to naozaj zafungovalo. Jej príspevok sa stal virálnym a prevzali ho aj médiá. „Toto mi naozaj vohnalo slzy do očí. Svet je úžasné miesto, keď sú ľudia na seba milí,“ okomentovala jedna z užívateliek. „Upokojuje, že existujú takí ľudia. Keby to bola moja dcéra, bola by som navždy vďačná,“ napísala ďalšia.

Udalosť sa odohrala v americkom Texase. Starbucks je najväčší reťazec kaviarní na svete a niekoľko pobočiek má aj na Slovensku. Baristi zvyknú písať na poháre mená zákazníkov.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM