han Šport Futbal

Beckham požiadal o ruku túto krásku: Svadba bude hneď dvakrát! FOTO

Nie je Beckham ako Beckham. Nositeľom tohto mena je bývalý anglický futbalista David, ktorý je už roky ženatý s Victoriou, niekdajšou členkou skupiny Spice Girls.

Ilustračný obrázok k článku Beckham požiadal o ruku túto krásku: Svadba bude hneď dvakrát! FOTO
4
Galéria

Presne tak, ženiť sa nebude uznávaný 45-ročný futbalový odborník, ale jeho najstarší syn Brooklyn. Práve on vhupne do stavu manželského.

Veľká láska

Prvorodený potomok manželov Beckhamovcov má ešte len 21 rokov, ale rozhodol sa požiadať o ruku Nicolu Peltzovú, ktorá je od neho o štyri roky staršia. „Požiadal som moju lásku, aby si ma vzala, a povedala áno! Som najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že budem najlepším manželom a najlepším otcom. Milujem ťa miláčik,“ pochválil sa Brooklyn na sociálnej sieti. Inak, Nicola je pôvabná herečka, ktorá nedbala, aby nebola svadobná veselica len jedna, ale hneď dve!

Kto to zacvaká?

Aj keď je Brooklyn vďaka svojim rodičom dostatočné solídna partia, jeho vyvolená je na tom ešte lepšie. Majetok otca snúbenice Nelsona sa totiž odhaduje na viac ako miliardu dolárov! Práve preto si dve svadby rodiny pekne rozdelia. Podľa britských médií sa má svadba na budúci rok konať najprv v Anglicku a potom aj v Miami.

Sú spolu krátko

Zamilovaný Brooklyn a Nicola tvoria pár len pár mesiacov, preto je prekvapením, že už chystajú svadbu. Teda svadby. A čo vlastne na synove rozhodnutie hovorí David a Victoria? Tí sú nadšení z toho, že si Brooklyn našiel konečne ženu svojich snov.

View this post on Instagram

old film ☁️

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

stay 💖 home 💖 please 💖 i love you

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM