han Šport Ostatné športy

Bývalá biatlonistka sa zasnúbila a sestry Fialkové zostali v šoku: Ich reakcia vás dostane!

Je samé prekvapenie. Bývalý slovenská reprezentantka v biatlone Terézia Poliaková len nedávno ukončila kariéru a teraz dala o sebe znovu vedieť.

Ilustračný obrázok k článku Bývalá biatlonistka sa zasnúbila a sestry Fialkové zostali v šoku: Ich reakcia vás dostane!
4
Galéria

Terka ako dlhoročnú pretekárku v biatlone prezývajú známi, sa postarala o rozruch. Najprv na konci apríla vyhlásila, že končí s aktívnou kariérou a najnovšie pridala ďalšiu veľkú novinu.

Súhlasila, bude svadba

Krásna športovkyňa nevydržala držať v sebe to, že je zasnúbená. Preto to zavesila na sociálnu sieť tri nové fotografie a pridala k nim veľavravný text. „Povedala som áno svojmu budúcemu manželovi,“ stojí v statuse na Instagrame. Na záberoch je zdokumentovaný šťastný pár a hlavne prsteň, ktorým sa Poliaková odteraz pýši. Miesto zásnub si budúci manžel vybral priam romantické. Zvolil idylku vo švajčiarskych horách Monte Generoso.

Poponáhľala sa

Zdá sa, že zásnuby sa udiali ako blesk z jasného neba. Dôkazom sú takmer identické reakcie biatlonových sestier Fialkových. Ako Ivona, tak aj Paulína totiž pod príspevok pridali komentáre, ktoré sa takmer do detailov zhodovali. „Čooo??? Už? Gratulujem vám,“ uviedla Paulína. „Čožeee??? Vau, gratulujem Terka,“ reagovala mladšia z úspešných sestier, Ivona.

View this post on Instagram

I say yes for my future husband❤

A post shared by Terka Poliakova (@terkapoliakova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM